Slavonski domaći kulen i kobasice (mala škola povijesti i proizvodnje)

Slavonski domaći kulen i kobasice (mala škola povijesti i proizvodnje)

Krsto Benčević, Antun Petričević, Goran Kušec

U knjizi je učinjen sustavan i cjelovit prikaz nastanka i razvoja proizvodnje slavonskog domaćeg kulena i kobasica.

Knjiga je ujedno i prvi cjelovit opis jednog izvornog i tradicionalnog domaćeg proizvoda od mesa, koji s njom dobiva stvarnu i znanstvenu podlogu kao hrvatski nacionalni proizvod s podrijetlom, njegovim zemaljskim prostorom i sadržajem.

Urednik
Stjepan Cukor
Dimenzije
23 x 17 cm
Broj strana
147
Nakladnik
Hrvatski farmer, Zagreb, 2010.
 
Tiraž: 3.000 primjeraka
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
9-53-638705-0

Nema primjeraka u ponudi

Poslednji primjerak je nedavno prodan.

 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Velika kuharica: Meso

Velika kuharica: Meso

Cornelia Adam, Elke Alsen, Marey Kurz, Brigitta Stuber, Annette Wolter

Meso iz tave, lonca i posude za pečenje. Ukusna topla i hladna jela od mesa za sve prigode – od jednostavnih do svečanih.

Naklada C, 1996.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
18,52 - 18,56
100 Vegeta specijaliteta 2

100 Vegeta specijaliteta 2

Podravka, 1991.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
5,78
Velika kuharica

Velika kuharica

Hrana, koju svakodnevno konzumiramo, služi ne samo da utolimo glad ili zadovoljimo jezik. Od samog početka svog postojanja čovječanstvo koristi hranu kao lijek.

August Cesarec, 1990.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
8,72
Povratak golog kuhara

Povratak golog kuhara

Jamie Oliver

Na vrhu top-liste uspješnica više od pet mjeseci s knjigom "Goli kuhar", popularni Jamie Oliver napisao je nastavak te knjige, vezanu uz drugu sezonu hit emisija na BBC-ju.

Algoritam, 2003.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
15,32
Makrobiotički kuvar

Makrobiotički kuvar

Wendy Esko

Čudno je što su najvažnije stvari u našem životu često toliko očigledne da uopće nismo svjesni njihovog događanja ili ih jedva zapažamo. Takav je slučaj sa našim svakodnevnim aktivnostima kuhanja i jedenja.

Nolit, 1987.
Srpski. Latinica. Broširano.
4,46
Hrvatska obiteljska kuharica – ljeto

Hrvatska obiteljska kuharica – ljeto

Božica Mirić, Drago Vukušić

Knjiga je temeljena na tradiciji domaće kuhinje i iskustvima njezinih autora: nastavničkim Božice Mirić i ugostiteljskim Drage Vukušića (vlasnika jednog od najuglednijih zagrebačkih restorana) te naravno obiteljskim objedima oboje autora.

Mozaik knjiga, 2008.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
5,24