Slavonski domaći kulen i kobasice (mala škola povijesti i proizvodnje)

Slavonski domaći kulen i kobasice (mala škola povijesti i proizvodnje)

Krsto Benčević, Antun Petričević, Goran Kušec

U knjizi je učinjen sustavan i cjelovit prikaz nastanka i razvoja proizvodnje slavonskog domaćeg kulena i kobasica.

Knjiga je ujedno i prvi cjelovit opis jednog izvornog i tradicionalnog domaćeg proizvoda od mesa, koji s njom dobiva stvarnu i znanstvenu podlogu kao hrvatski nacionalni proizvod s podrijetlom, njegovim zemaljskim prostorom i sadržajem.

Urednik
Stjepan Cukor
Dimenzije
23 x 17 cm
Broj strana
147
Izdavač
Hrvatski farmer, Zagreb, 2010.
 
Tiraž: 3.000 primeraka
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
9-53-638705-0

Nema primeraka u ponudi

Poslednji primerak je nedavno prodat.

 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Zdravo kombiniranje hrane - Osnove Hayeve dijete

Zdravo kombiniranje hrane - Osnove Hayeve dijete

Jackie Habgood

Saznajte kako ćete novim načinom prehrane postići i sačuvati zdravlje i vitalnost.

Mozaik knjiga, 2000.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
9,22
Kolači

Kolači

Rosalba Gioffre
Dušević & Kršovnik, 2002.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
23,44 (komplet)
Talijanska kuharica

Talijanska kuharica

Nova kuharica s mnoštvom izvrsnih recepata poznatih jela iz svih regija Italije. Detaljan i razumljiv opis pripreme i fotografija u boji sigurno će vam biti velika pomoć pri vlastitom iskušavanju talijanske hrane.

Knjigotisak d. o. o..
Hrvatski. Latinica. Broširano.
1,98
Jedi dobro, osjećaj se dobro

Jedi dobro, osjećaj se dobro

Katherine Wright

Nema nikakve dvojbe da je velik napredak u medicini i znanosti utjecao, i da će i dalje utjecati, na ljudsko zdravlje i kvalitetu života. No danas smo jednako tako svjesni da medicina i znanost nemaju sve odgovore.

Dušević & Kršovnik, 2007.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
4,99
Konzerviranje i zamrzavanje

Konzerviranje i zamrzavanje

Vjeka Kvasnička

Na raspolaganju vam je 250 recepata o tome kako pripremiti voće i povrće za zimnicu.

Znanje, 1983.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,24
Svjetski kuhar: specijaliteti iz 100 zemalja

Svjetski kuhar: specijaliteti iz 100 zemalja

Uočivši nedostatak stručne literature o međunarodnoj gastronomiji kod nas, autor ove knjige je odlučio pripremiti ovaj Svjetski kuhar, koji obuhvaća recepte iz cijelog svijeta.

Stvarnost, 1965.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
10,98