Slavonski domaći kulen i kobasice (mala škola povijesti i proizvodnje)

Slavonski domaći kulen i kobasice (mala škola povijesti i proizvodnje)

Krsto Benčević, Antun Petričević, Goran Kušec

U knjizi je napravljen sistematski i cjelovit prikaz nastanka i razvoja proizvodnje slavonskog kulena i kobasica.

Knjiga je ujedno i prvi potpuni opis izvornog i tradicionalnog domaćeg mesnog proizvoda, koji svojim porijeklom, površinom i sadržajem dobiva stvarnu i naučnu osnovu kao hrvatski nacionalni proizvod.

Urednik
Stjepan Cukor
Dimenzije
23 x 17 cm
Broj strana
147
Izdavač
Hrvatski farmer, Zagreb, 2010.
 
Tiraž: 3.000 primeraka
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
9-53-638705-0

Nema primeraka u ponudi

Poslednji primerak je nedavno prodat.

 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Feel good meals - Easy to make!

Feel good meals - Easy to make!

Over 100 triple-tested recipes

Collins & Brown, 2008.
Engleski. Latinica. Broširano.
9,98
Kolači: Original

Kolači: Original

Dr. Oetker

"Kolači" Dr. Oetkera je dobrodošao priručnik u svakom domaćinstvu jer je savršen i za početnike koji tek uče da spremaju deserte i za napredne poslastiče.

Forum, 2005.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
17,52
Savršena kuhinja put do zdravlja i sreće

Savršena kuhinja put do zdravlja i sreće

Vegetarijanska i makrobiotička kuvarica.

Vaišnavska vjerska zajednica u Republici Hrvatskoj, 2003.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
2,96 - 2,98
Mali kuvar

Mali kuvar

Živka Vidojković

Konzerviranje voća i povrća

Živka Vidojković, 1971.
Srpski. Ćirilica. Broširano.
2,74
Za dom - Ispovijest domoljubnog gurmana

Za dom - Ispovijest domoljubnog gurmana

Antun Željko Živković
Matica hrvatska, 1997.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s omotom.
7,22
Enciklopedija mediteranske kuhinje - 5. Riba

Enciklopedija mediteranske kuhinje - 5. Riba

Elisabetta Cametti

Riba je jedan od osnova mediteranske kuhinje zbog koje takav način prehrane slovi kao najzdraviji. Brojne vrste plave ili bijele ribe pripravljene na maštovite načine temelj su zdravog mediteranskog ručka.

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,99