Zlatna knjiga ribljih jela
Knjiga sadrži više od 400 recepata za kuhanje, pečenje, pirjanje i prženje ribe na žaru. S obzirom na bogatu ponudu i činjenicu da riba zauzima važno mjesto u suvremenoj ishrani, knjiga nudi mogućnost obogaćivanja svog jelovnika.
Predgovor autora: Ribu treba znati uloviti, pripremiti, ali i jesti uz odgovarajuće priloge i vino. Stoga sam ovom knjigom želio ljubiteljima ribljih i drugih morskih specijaliteta približiti saznanja o načinu pripremanja različitih vrsta riba, glavonožaca, školjki, puževa i rakova. Knjiga je bogata receptima, onim jednostavnim za svaki dan, ali i rafiniranim za svečane prigode.
Oni koji žele udičariti, u ovoj će knjizi naći osnovne upute, a za ozbiljniji ribolov preporučujem im knjigu SPORTSKI RIBOLOV NA JADRANU kao i SPORTSKI RIBOLOV na rijekama i jezerima, koje će ih upoznati sa svim potrebnim detaljima.
Kako je vino sastavni dio kulinarstva, spomenuo sam samo neke vrste iz široke lepeze naših kvalitetnih vina, a svatko će od vas odabrati ono koje mu najviše odgovara prema vrsti jela.
Knjiga sadrži više od 400 recepata za kuhanje, pečenje, pirjanje, pečenje i prženje ribe na žaru. S obzirom na bogatu ponudu i činjenicu da riba zauzima važno mjesto u suvremenoj ishrani, vjerujem da će mnogi od vas obogatiti svoj svakodnevni jelovnik, ali i iznenaditi goste svojim kulinarskim umijećem.
Iz sadržaja: – Morske ribe – Glavonošci – Školjkaši – Puževi – Rakovi – Riječne ribe
Jedan primjerak je u ponudi