Elisabetta Cametti
Naslovi u ponudi
Cookbooks • Encyclopedia, Dictionaries & Lexicons
Enciklopedija mediteranske kuhinje - 14. Roštilj
Elisabetta Cametti
Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,96 €
Manuals and guides • Cookbooks
Enciklopedija mediteranske kuhinje - 1. Predjela
Elisabetta Cametti
Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
5,20 - 6,99 €
Cookbooks • Encyclopedia, Dictionaries & Lexicons
Enciklopedija mediteranske kuhinje 2. - Tjestenina
Elisabetta Cametti
Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
5,38 - 5,62 €
Kuharstvo • Enciklopedije, rječnici i leksikoni
Enciklopedija mediteranske kuhinje - 5. Riba
Elisabetta Cametti
Riba je jedan od osnova mediteranske kuhinje zbog koje takav način prehrane slovi kao najzdraviji. Brojne vrste plave ili bijele ribe pripravljene na maštovite načine temelj su zdravog mediteranskog ručka.
Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,99 €
Priručnici i vodiči • Kuharstvo
Enciklopedija mediteranske kuhinje 6: Bijelo meso
Elisabetta Cametti
Kategorija bijelog mesa sastavljane je od mesa mladih goveda, peradi, mladih ovaca i koza, kunića i svinje. Fotografija u boji uz svaki recept.
Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,20 €
Kuharstvo • Enciklopedije, rječnici i leksikoni
Enciklopedija svjetske kuhinje - 16. Indijska, tajlandska i kuhinja jugoistočne Azije
Elisabetta Cametti
Maštoviti recepti za jela od ribe u kombinaciji sa specifičnim začinima, karakteriziraju indijsku kuhinju, čije kulinarske majstorije donosi ova kuharica. Uz indijsku, kuharica sadrži i recepte za jela tajlandske te kuhinje specifične za jugoistočnu Aziju
Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,98 €