Velika kuharica: Hladna jela

Velika kuharica: Hladna jela

Christian Teubner, Annette Wolter

Praktični vodič sa 400 recepata za hladna jela, idealan za svečane i svakodnevne prilike. Velika kuvarska knjiga: Hladna jela slavi raznolikost hladnih jela, promovišući uživanje u pripremi i prezentaciji hrane.

Knjiga, bogato ilustrovana fotografijama u boji Kristijana Tojbnera, nudi raznovrsne recepte iz celog sveta, uključujući predjela, salate, paštete, hladna jela, jela od jaja, povrće, voće, ribu, meso i sir. Posebna pažnja posvećena je savetima za dekoraciju, pripremu unapred i serviranje uz odgovarajuća pića.

Struktura obuhvata osnovne recepte i tehnike, kao što su pravljenje sosova i testa, kao i poglavlja o estetskom aranžiranju i korišćenju pravog pribora. Recepti su detaljno opisani, sa uputstvima korak po korak, često prilagođenim brzom tempu života, sa naglaskom na korišćenju svežih, dostupnih sastojaka. Knjiga takođe uključuje egzotične kombinacije, poput voćnih salata i morskih plodova, i praktične savete za zamrzavanje i planiranje menija.

Tojbner i Volter kombinuju stručnost i kreativnost, čineći knjigu pristupačnom početnicima i inspirativnom za iskusne kuvare. Sa formatom od 21,5x28,5 cm i tvrdim povezom, delo je vizuelno privlačno i funkcionalno.

Naslov izvornika
Kalte kuche kostlich wie noch nie
Prijevod
Višnja Ogrizović, Magda Weltrusky
Urednik
Višnja Ogrizović
Ilustracije
Christian Teubner
Dimenzije
29 x 22 cm
Broj strana
235
Nakladnik
Cankarjeva založba, Ljubljana, 1996.
 
Tiraž: 5.000 primjeraka
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
9-53-608802-9

Dva primjerka su u ponudi

Primjerak broj 1

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!

Primjerak broj 2

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Velika knjiga kolača

Velika knjiga kolača

Christian Teubner, Annette Wolter

A comprehensive cookbook dedicated to the art of preparing cakes, tarts and pastries. It is intended for beginners and experienced confectioners, offering over 200 recipes with detailed instructions and rich illustrations.

Cankarjeva založba, 1987.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
17,36
Hladna jela - 400 recepata

Hladna jela - 400 recepata

Christian Teubner, Annette Wolter

Selected and tried-and-tested recipes from around the world Tips and ideas for preparing cold dishes for all festive and everyday occasions

Marjan tisak, 2007.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
7,56 - 9,22
Oh la la! Meso

Oh la la! Meso

Stephan Macchi
EPH media d. o. o., 2010.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
2,34
Naša prehrana i kuhanje

Naša prehrana i kuhanje

Mira Vučetić

This work has the task of showing the way in which the kitchen should be "run" today so that it can meet the modern demands of life, the demands of proper nutrition and the national economy.

Nakladni zavod Matice hrvatske, 1966.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
9,62
Recepti iz Vegetine kuhinje

Recepti iz Vegetine kuhinje

Ivanka Biluš, Cirila Rode, Božica Brkan

The book leads straight into your kitchen in a very interesting, unusual and fresh way with smells, colors and tastes.

Alfa, 1998.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
5,42 - 8,24