Velika kuharica: Hladna jela

Velika kuharica: Hladna jela

Christian Teubner, Annette Wolter

Praktičan priručnik s 400 recepata za hladna jela, idealnih za svečane i svakodnevne prilike. Velika kuharica: Hladna jela slavi raznolikost hladnih jela, promovirajući uživanje u pripremi i prezentaciji hrane.

Knjiga, bogato ilustrirana fotografijama u boji Christiana Teubnera, nudi raznovrsne recepte iz cijelog svijeta, uključujući predjela, salate, paštete, jela u hladetini, jela od jaja, povrća, voća, ribe, mesa i sireva. Posebno se ističu savjeti za ukrašavanje, pripremu unaprijed i posluživanje uz prikladna pića.

Struktura obuhvaća osnovne recepte i tehnike, poput pripreme umaka i tijesta, te poglavlja o estetskom aranžiranju i korištenju pravog pribora. Recepti su detaljno opisani, s korak-po-korak uputama, često prilagođeni brzom tempu života, uz naglasak na korištenje svježih, dostupnih sastojaka. Knjiga uključuje i egzotične kombinacije, poput voćnih salata i morskih plodova, te praktične savjete za zamrzavanje i planiranje jelovnika.

Teubner i Wolter kombiniraju stručnost i kreativnost, čineći knjigu dostupnom početnicima i inspirativnom za iskusne kuhare. S formatom 21,5x28,5 cm i tvrdim uvezom, djelo je vizualno privlačno i funkcionalno.

Naslov izvornika
Kalte kuche kostlich wie noch nie
Prijevod
Višnja Ogrizović, Magda Weltrusky
Urednik
Višnja Ogrizović
Ilustracije
Christian Teubner
Dimenzije
29 x 22 cm
Broj strana
235
Nakladnik
Cankarjeva založba, Ljubljana, 1996.
 
Tiraž: 5.000 primjeraka
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
9-53-608802-9

Dva primjerka su u ponudi

Primjerak broj 1

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!

Primjerak broj 2

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Velika knjiga kolača

Velika knjiga kolača

Christian Teubner, Annette Wolter

Sveobuhvatan kuharski priručnik posvećen umjetnosti pripreme kolača, torti i peciva. Namijenjen je početnicima i iskusnim slastičarima, nudeći preko 200 recepata uz detaljne upute i bogate ilustracije.

Cankarjeva založba, 1987.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
17,36
Backvergnügen wie noch nie

Backvergnügen wie noch nie

Christian Teubner, Annette Wolter

Užitak pečenja kao nikada prije

Gu grafe und unzer, 1992.
Njemački. Latinica. Tvrde korice.
13,98
Hladna jela - 400 recepata

Hladna jela - 400 recepata

Christian Teubner, Annette Wolter

Izabrani i mnogo puta iskušani recepti iz cijeloga svijeta Savjeti i ideje za priređivanje hladnih jela za sve svečane i svakodnevne prilike

Marjan tisak, 2007.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
7,56 - 9,22
Kuhajte brzo, dobro i jeftino

Kuhajte brzo, dobro i jeftino

Branka Vlahovićšifra

Kako kuvati brzo, dobro i jeftino. 50 menija (supa, glavno jelo, desert).

Mladost, 1989.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
2,64
Kolačić

Kolačić

Mirjana Špoljar
Znanje, 2014.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
2,76
Enciklopedija mediteranske kuhinje - 1. Predjela

Enciklopedija mediteranske kuhinje - 1. Predjela

Elisabetta Cametti

Predjela imaju povijest koja seže još od Rimskog Carstva. Svezak naziva Predjela podijeljen je na sedam specifičnih cjelina među kojima su, između ostalog, predjela poput raznih pašteta, salata, uštipaka, umaka.

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
5,20 - 6,99