Hladna jela - 400 recepata

Hladna jela - 400 recepata

Christian Teubner, Annette Wolter

Izabrani i mnogo puta iskušani recepti iz cijeloga svijeta Savjeti i ideje za priređivanje hladnih jela za sve svečane i svakodnevne prilike

Bogato ilustrirana kuharica sa 400 recepata za hladna jela. Najbolji recepti i najljepše zamisli za ukrašavanje hladnih jela..

Naslov izvornika
Kalte kueche koestlich wie noch nie
Prijevod
Višnja Ogrizović, Magda Weltrusky
Ilustracije
Christian Teubner
Naslovnica
Nataša Novak
Dimenzije
29 x 22 cm
Broj strana
237
Nakladnik
Marjan tisak, Split, 2007.
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-9-53214-423-9

Više primjeraka je u ponudi

Primjerak broj 1

Stanje:Nekorišteno
Dodano u košaricu!

Primjerak broj 2

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!

Primjerak broj 3

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Backvergnügen wie noch nie

Backvergnügen wie noch nie

Christian Teubner, Annette Wolter

Užitak pečenja kao nikada prije

Gu grafe und unzer, 1992.
Njemački. Latinica. Tvrde korice.
13,98
Velika kuharica: Hladna jela

Velika kuharica: Hladna jela

Christian Teubner, Annette Wolter

Praktičan priručnik s 400 recepata za hladna jela, idealnih za svečane i svakodnevne prilike. Velika kuharica: Hladna jela slavi raznolikost hladnih jela, promovirajući uživanje u pripremi i prezentaciji hrane.

Cankarjeva založba, 1996.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
9,94 - 11,36
Enciklopedija mediteranske kuhinje 2. - Tjestenina

Enciklopedija mediteranske kuhinje 2. - Tjestenina

Elisabetta Cametti
Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
5,38 - 5,62
Kolinje i domaće mesne prerađevine

Kolinje i domaće mesne prerađevine

Branka Vlahović

Po dobrim starim receptima napravit ćete uvijek cijenjene i omiljene domaće specijalitete: kobasice, kulene, sudžuke, jetrenjače, krvavice, tlačenice, zaseke, šunke, pršute, slaninu i pripremiti tradicionalna jela naših nadaleko poznatih kolinjskih gozbi.

IROS, 1987.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
11,24 - 11,56
Osvježenje iz čaše: kreme, kupovi, sladoledi, napici

Osvježenje iz čaše: kreme, kupovi, sladoledi, napici

Branka Vlahović

Ovaj priručnik je koristan izvor za sve koji žele obogatiti svoj repertoar slastica i uživati u domaćim osvježenjima.

Mladost, 1986.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
4,32
Vegetarische kuche

Vegetarische kuche

Anne Sheasby, Mark Cavanagh
Parragon.
Njemački. Latinica. Broširano.
5,12