Škola kuhanja 1

Škola kuhanja 1

Simonetta Lupi Vada

Knjiga je temeljno djelo kuharstva, udžbenik kuharstva, vrlo česti u praktičnoj primjeni u ugostiteljskim školama, restoranima i u kućnoj upotrebi.

Ova knjiga bogata ilustracijama i uputama, plod je velikog iskustva, koje se temelji na dugogodišnjoj praksi; ona je nezamjenjivo sredstvo kojim ćete stalno biti ažurni u kulinarstvu; to je pouzdan i siguran učitelj za jela od tijesta i umake, za jela od mesa i ribe, za pizze, torte, krostate, priloge i zimnicu.

Recenzenti ove knjige: Igor Mandić i Stevo Karapandža, i njihova imena najviše govore o važnosti ove knjige. Ovaj sjajan priručnik rezultat je duge tradicije i prakse u pripremanju jela. Metodičnost bez greške, jednostavan jezik i pristup, visoko odnjegovan ukus uvrstili su ovu knjigu u senzacionalne pronalaske.

Škola kuhanja Vam pruža priliku da postanete veliki kuhar, korak po korak! Priprema jela od mesa, ribe, povrća, tijesta ili neke slastice neće vam predstavljati nikakav problem uz veliku školu kuhanja. Knjige nude izbor od preko tisuću recepata objašnjenih slikom i tekstom, korak po korak.

Naslov izvornika
La Scuola di Cucina
Prijevod
Julijana Vučo, Svetlana Vučenov
Dimenzije
24 x 19 cm
Broj strana
767
Nakladnik
Centar za informacije i publicitet (CIP), Zagreb, 1987.
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.

Dva primjerka su u ponudi

Primjerak broj 1

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!

Primjerak broj 2

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Škola kuhanja 6: Jela od riba, rakova i školjki

Škola kuhanja 6: Jela od riba, rakova i školjki

Simonetta Lupi Vada

Postanite veliki kuhar, korak po korak! Priprema jela od mesa, ribe, povrća, tijesta ili neke slastice neće vam predstavljati nikakav problem uz veliku školu kuhanja s puno recepata objašnjenih slikom i tekstom, korak po korak. Dobar tek!

24 sata, 2007.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,99
Škola kuhanja 4 : Čarolija mesnih okusa

Škola kuhanja 4 : Čarolija mesnih okusa

Simonetta Lupi Vada

Janjetina, puretina, zec, krupna divljač, pernata divljač, govedina, teletina.

Marjan tisak, 2007.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
7,98
Povijesni, lingvistički i pedagoški aspekti njemačko – austrijske gastro kulture u identitetu grada Osijeka: Projekt Koch Buch 1.8.7.3.

Povijesni, lingvistički i pedagoški aspekti njemačko – austrijske gastro kulture u identitetu grada Osijeka: Projekt Koch Buch 1.8.7.3.

Anamarija Lukić, Stephanie Jug, Zvjezdana Penava Brekalo

Iako naslov knjige sugerira da je riječ o kuharici, radi se o dvosmjernom znanstvenom istraživanju, povijesnom i jezičnom, o gastronomskoj kulturi grada Osijeka u zadnjoj četvrtini 19. te na početku 20. stoljeća.

Njemačka zajednica podunavskih Švaba u Hrvatskoj, 2020.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
9,74 - 11,34
Kuharica za alergičare

Kuharica za alergičare

Ingeborg Schindler, Isolde Bräckle, Brigitte Karch
August Cesarec, 1986.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,50
Hrvatska jela na suvremeni način

Hrvatska jela na suvremeni način

Podravka, 1992.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
13,64
Mesna jela

Mesna jela

Sara Vignozzi
Dušević & Kršovnik, 2002.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
23,44 (komplet)