Pilates na lopti

Pilates na lopti

Colleen Craig

Colleen Craig, verificirana instruktorica Pilates metode, u knjizi Pilates na lopti nudi nam jedinstvenu sintezu Pilates metode i vježbi na lopti.

Ova nova, revolucionarna metoda vježbanja s loptom upoznaje nas s posve novim načinom postizanja kondicije kroz vježbe niskog intenziteta, ali izuzetne učinkovitosti. Pilates metodom vježbanja na lopti uravnotežujemo tijelo kroz razvijanje površinskih dugih mišića, jačanje slabijih dubokih mišića te radom na pravilnom držanju, mobilnosti i stabilnosti kralježnice.

Joseph Pilates, uspješan boksač i gimnastičar, početkom dvadesetog stoljeća razvio je metodu za koju mnogi ugledni časopisi koji se bave stilom života i fitnessom tvrde da je najbolji sustav vježbi desetljeća.

Lopta u vježbanju, koju koriste poznati sportski treneri, plesači i sportaši kako bi poboljšali svjesnost o tijelu i vlastitu izvedbu, savršen je temelj za izvođenje ljupkih Pilates pokreta kojima se razvija izdržljivost i gipkost tijela.

U svom programu Colleen Craig povezuje um i tijelo, predstavljajući nam tehnike disanja i opuštanja koje prate rad s loptom. U tekst su uključene osobne priče i citati koji nadahnjuju, a njima autorica prikazuje na koji način Pilates vježbe s loptom mogu poboljšati i kvalitetu našeg života. Razrađen slijed vježbi omogućuje nam lako praćenje vlastitog treninga i osobnog napretka. Što je najvažnije, detaljne upute i više od 300 fotografija dočaravaju Pilates načela i predstavljaju izazov i poticaj za ljude različitih tjelesnih sposobnosti.

Uz pomoć Pilates vježbi na lopti – na posve nov način – razvit ćete snažno i gipko tijelo te postići psihičku stabilnost.

Naslov izvornika
Pilates on the ball
Prijevod
Radha Rojc Belčec
Urednik
Boško Zatezalo, Nenad Rizvanović
Dimenzije
26 x 21 cm
Broj strana
179
Nakladnik
VBZ, Zagreb, 2004.
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-9-53201-365-8

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Turističke agencije

Turističke agencije

Boris Vukonić

Iako je značaj trurističkih agencija nerazdvojno vezan uz razvoj turističkog fenomena, posvećena im je marginalna teorijska pozornost. Ova knjiga nadoknađuje taj nedostatak stavljajući turističke agencije u centar svojeg proučavanja.

Mikrorad d.o.o., 1997.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
7,22
Montignac za Hrvate: recepti i jelovnici

Montignac za Hrvate: recepti i jelovnici

Michel Montignac

Veliki uspjeh prve knjige recepata potaknuo je Michela Montignaca, autora popularnog priručnika za pravilnu prehranu Jedem, dakle mršavim, da za hrvatske čitatelje napiše drugu knjigu recepata prilagođenu hrvatskim tradicionalnim prehrambenim navikama.

Naklada Zadro, 2008.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
13,65
Srednjoškolska književnost

Srednjoškolska književnost

Ilija Protuđer

Za 1., 2., 3. i 4. razred svih srednjih škola i gimnazija, komplet četiri podsjetnika

Naklada Protuđer.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
6,98
Hrvatska obiteljska kuharica – ljeto

Hrvatska obiteljska kuharica – ljeto

Božica Mirić, Drago Vukušić

Knjiga je temeljena na tradiciji domaće kuhinje i iskustvima njezinih autora: nastavničkim Božice Mirić i ugostiteljskim Drage Vukušića (vlasnika jednog od najuglednijih zagrebačkih restorana) te naravno obiteljskim objedima oboje autora.

Mozaik knjiga, 2008.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
5,24
Spomen područje Jasenovac - 45 slika u boji

Spomen područje Jasenovac - 45 slika u boji

Turistkomerc, 1976.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
2,99 - 3,76
Osijek kulturno-povijesni vodič

Osijek kulturno-povijesni vodič

Sršan
Stjepan Sršan
Državni arhiv u Osijeku, 2008.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
6,32