
Nastavni priručnik za pomoćne kuhare s kuharicom
Ovaj priručnik namijenjen je korisnicima projekta Gastrostart, a predstavlja vrijedan resurs za obuku i usavršavanje u kuharstvu.
Jedan primjerak je u ponudi
Ovaj priručnik namijenjen je korisnicima projekta Gastrostart, a predstavlja vrijedan resurs za obuku i usavršavanje u kuharstvu.
Jedan primjerak je u ponudi
Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.
Praktičan priručnik s 400 recepata za hladna jela, idealnih za svečane i svakodnevne prilike. Velika kuharica: Hladna jela slavi raznolikost hladnih jela, promovirajući uživanje u pripremi i prezentaciji hrane.
Savremeni kuvar zasnovan na starinskim receptima.
Veliki uspjeh prve knjige recepata potaknuo je Michela Montignaca, autora popularnog priručnika za pravilnu prehranu Jedem, dakle mršavim, da za hrvatske čitatelje napiše drugu knjigu recepata prilagođenu hrvatskim tradicionalnim prehrambenim navikama.
Hrana, koju svakodnevno konzumiramo, služi ne samo da utolimo glad ili zadovoljimo jezik. Od samog početka svog postojanja čovječanstvo koristi hranu kao lijek.