
Nastavni priručnik za pomoćne kuhare s kuharicom
Ovaj priručnik namijenjen je korisnicima projekta Gastrostart, a predstavlja vrijedan resurs za obuku i usavršavanje u kuharstvu.
Jedan primjerak je u ponudi
Ovaj priručnik namijenjen je korisnicima projekta Gastrostart, a predstavlja vrijedan resurs za obuku i usavršavanje u kuharstvu.
Jedan primjerak je u ponudi
Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.
Ova praktična knjiga sadrži recepte za kolače i razna jela.
Hrvatski kolači su najtraženija i najprodavanija zbirka recepata na hrvatskom tržištu, jer je sastavljena od tradicionalnih, provjerenih i iskušanih recepata prikupljenih od baka, mama i prijateljica koje nam napokon otkrivaju svoje male tajne...
Kategorija bijelog mesa sastavljane je od mesa mladih goveda, peradi, mladih ovaca i koza, kunića i svinje. Fotografija u boji uz svaki recept.
Principi pripremanja niskokaloricne hrane