Pikantna jela s kapljicom alkohola

Pikantna jela s kapljicom alkohola

Branka Vlahović

Katkad se zaboravlja da alkoholna pića na naše stolove stižu i u jelu, a ne samo uz jelo, da od davnina u kulinarskom umijeću imaju zavidnu višestruku ulogu.

Alkoholna pića, napose vino, imaju određenu prehrambenu vrijednost i nenadomjestiv su začin u mnogim jelima, tako da se neka bez njih ne mogu zamisliti. Gotovo je nemoguće naći kulinarske priručnike koji temeljito obrađuju ovu posebno privlačnu temu, pa vjerujemo da će ova gurmanska zbirka recepata i savjeta predstavljati značajan doprinos razvoju kulinarske vještine. Pića se dodaju mnogim jelima u manjoj količini da ih obogate, oplemene i zaokruže. Aromatske i hranjive tvari, te malo ili nimalo alkohola iz dodanog pića, dat će neusporedivu profinjenost okusa, mirisa i boja.

Urednik
Josip Laća
Dimenzije
15 x 11 cm
Broj strana
220
Nakladnik
Markulin, Lukavec, 2010.
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-9-53640-613-5

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Specijaliteti s roštilja

Specijaliteti s roštilja

Branka Vlahović

Autorica pruža brojne savjete i trikove kako praviti razne roštiljske specijalitete, uključujući različite vrste mesa, marinade, te prilagodbe za razne okolje i goste.

Mladost, 1990.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
3,28
Sve od jaja

Sve od jaja

Branka Vlahović

Numerous recipes for egg dishes.

Markulin, 2010.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
3,56
Kolinje i domaće mesne prerađevine

Kolinje i domaće mesne prerađevine

Branka Vlahović

Using good old recipes, you will make the always appreciated and favorite local specialties: sausages, kulen, sudžuka, liver sausage, blood sausage, tlačenice, zaseki, ham, prosciutto, bacon, and prepare traditional dishes from our widely known Kolinja fe

IROS, 1987.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
11,24 - 11,56
Zlatni kuvar

Zlatni kuvar

Milijan Stojanić
Beokolp, 2006.
Srpski. Latinica. Broširano.
1,98
Čorbe

Čorbe

Olga Markovič
Jugoart, 1986.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
5,68
Naš kuvar - Šta ćemo sutra kuvati?

Naš kuvar - Šta ćemo sutra kuvati?

Leona Momirski, Radivoj Momirski

The book contains 3000 recipes

Momirski Radivoj, 1983.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
9,68