Kolači: Original
Rijetka knjiga

Kolači: Original

Dr. Oetker

“Kolači” Dr. Oetkera dobrodošao je priručnik u svakom kućanstvu jer je kao stvoren i za početnike, koji tek uče pripremati slastice, i za napredne slastičarske umjetnike.

Ovo novo izdanje temeljito smo preradili, pa ćete sad uz klasične recepte naći i mnogo novih, dopunjenih novim fotografijama. Osim omiljenih i poznatih recepata, kao što su savijača od jabuka, mramorni kolač, svarcvaldska torta s kiršom ili berlinske pokladnice, naći ćete i nove recepte za slastice kao što su pecivo s maslacem, torta krtičnjak, kolač od jabučnog vina ili drugačija makovnjača. Strip recepti sličicama prikazuju pripremu nekih slastica korak po korak. Svi su recepti opširni, što i početnicima jamči da će im priprema slastica uspjeti. Stručnjaci Dr. Oetkera sve su recepte temeljito provjerili u svojim kuhinjama. Kad odlučite prvi put pripremiti slasticu prema našem receptu, želimo vam uspjeh i dobar tek, jer ćete sigurno uživati u kolačima, tortama, čajnom pecivu, pločicama te u kruhu i pecivu.

Naslov izvornika
Dr. Oetker Backen macht Freude - Das Original
Prijevod
Višnja Ogrizović
Urednik
Đurđica Šokota
Dimenzije
24 x 17 cm
Broj strana
399
Nakladnik
Forum, Zadar, 2005.
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-9-53179-701-6

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Nekorišteno
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Voćni kolači

Voćni kolači

Dr. Oetker

Maštoviti recepti i sočni sastojci oduševit će svako nepce.

Dr. Oetker, 2007.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
5,68 - 5,72
Sitni kolači

Sitni kolači

Dr. Oetker

“Sitni kolači” Dr. Oetkera dobrodošao je priručnik u svakom kućanstvu jer je kao stvoren i za početnike, koji tek uče pripremati slastice, i za napredne slastičarske umjetnike.

Mladinska knjiga, 1986.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
5,22
Puding recepti

Puding recepti

Dr. Oetker

Recipes for desserts and cakes with pudding

Dr. Oetker, 2010.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
3,98
Zlatna knjiga ribljih jela

Zlatna knjiga ribljih jela

Zlatan Nadvornik

The book contains more than 400 recipes for cooking, baking, stewing and grilling fish. Considering the rich offer and the fact that fish occupies an important place in the modern diet, the book offers the possibility of enriching its menu.

Nakladni zavod Matice hrvatske, 1986.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
12,46
Biskupski sladopek

Biskupski sladopek

Marija Šenoa, Zdenko Šenoa

The book "Biskupski sladopek" gives insight into the history of the Šenoa family and publishes old recipes for Alois Schönoa's desserts.

Školska knjiga, 1993.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
10,62
Istorija sveta u 6 pića

Istorija sveta u 6 pića

Tom Standage
Geopoetika, 2008.
Srpski. Latinica. Broširano.
9,996,99