
Praktična kuharica
Deveto izdanje. 365 jelovnika, 1200 recepata, 250 savjeta.
Nema primjeraka u ponudi
Poslednji primjerak je nedavno prodan.
Deveto izdanje. 365 jelovnika, 1200 recepata, 250 savjeta.
Nema primjeraka u ponudi
Poslednji primjerak je nedavno prodan.
Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.
Ne, nisu to jela pripremljena od nedostupnih sastojaka, za kojima bi trebali tragati po čitavom svijetu. To su svakoj domaćici dobro poznata jela, ali pripremljena na novi i drugačiji način.
Ova knjiga je sjajna autorska usporedna analiza hrvatske s najbližim joj kuhinjama sredozemnoga kruga.
Postanite veliki kuhar, korak po korak! Priprema jela od mesa, ribe, povrća, tijesta ili neke slastice neće vam predstavljati nikakav problem uz veliku školu kuhanja s puno recepata objašnjenih slikom i tekstom, korak po korak. Dobar tek!
J. F. Beutel, glavni kuhar Opatije, također međunarodno poznat i višestruko nagrađivan u Beču, Frakfurtu i drugim Europskim gradovima izdao je ovu kuharicu početkom 20 stoljeća na njemačkom jeziku.