Pite - (četvorojezično izdanje)

Pite - (četvorojezično izdanje)

Anica Mrđenović

Uz mnogo recepata za maštovita i ukusna jela, ovdje ćete naći odlične upute za pripremu hrane, kao i brojne savjete za odabir namirnica i ideje za ukrašavanje.

Prijevod
Matea Mandir Mc Konnell, Dejan Blažanović
Urednik
Enes Begulić
Dimenzije
23 x 16 cm
Broj strana
97
Nakladnik
Begen d.o.o., Zagreb
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Male tajne: 100 kulinarskih delicija

Male tajne: 100 kulinarskih delicija

Sanja Gaži-Prpić

Nova vegetina kuharica ponovno otkriva radosti kuhanja i druženja za stolom.

Profil Knjiga, 2010.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
7,26
Juhe, jela od riže i palenta

Juhe, jela od riže i palenta

Mariapaola Dettore
Dušević & Kršovnik, 2004.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
23,44 (komplet)
Oh la la! Meso

Oh la la! Meso

Stephan Macchi
EPH media d. o. o., 2010.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
2,34
Das neue große Kochbuch

Das neue große Kochbuch

Roland Gööck

Sjajni recepti za svaku priliku, kuhanje kao u bakina vremena, s pitanjima o kulturi stola i jela, serviranju i aranžiranju ali i prehrani čine ovu kultnu knjigu univerzalnim vodičem i školom kuhanja za početnike i već iskusne kuhare.

Bertelsmann, 1975.
Njemački. Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
28,62
Enciklopedija mediteranske kuhinje - 5. Riba

Enciklopedija mediteranske kuhinje - 5. Riba

Elisabetta Cametti

Riba je jedan od osnova mediteranske kuhinje zbog koje takav način prehrane slovi kao najzdraviji. Brojne vrste plave ili bijele ribe pripravljene na maštovite načine temelj su zdravog mediteranskog ručka.

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,99
Riblja jela

Riblja jela

Sara Vignozzi, Rosa Gatto
Dušević & Kršovnik, 2003.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
23,44 (komplet)