Plodovi mora

Plodovi mora

Moreno Cecchini

ribe na žaru, usoljene, na plati, u umaku, iz pećnice, kuhane, pržene, na mlinarski način, specijaliteti od rakova, školjaka, muzgavaca u 170 recepata

Ova knjiga će vam pokazati sve o pravom izboru ribe i drugih plodova mora, različitim načinima spremanja i potrebnom priboru. Sadrži 170 jednostavnih recepata namijenjenih kako za intimna obiteljska okruženja, tako i za svečane prilike.

Naslov izvornika
Tutto pesce
Prijevod
Dubravka Tvrdinić
Urednik
Jadranka Pintarić
Dimenzije
19,5 x 12,3 cm
Broj strana
256
Nakladnik
Mozaik knjiga, Zagreb, 1995.
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
9-53-173118-7

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Roland Gööcks großes Backbuch

Roland Gööcks großes Backbuch

Roland Gööck

Sa 800 recepata i 280 ilustracija.

Mosaik Verlag, 1976.
Njemački. Latinica. Tvrde korice.
19,32
Čorbe

Čorbe

Olga Markovič
Jugoart, 1986.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
5,68
Tradicionalna kuharica 2: Namirnice

Tradicionalna kuharica 2: Namirnice

Sve informacije o talijanskim namirnicama koje ste poželjeli kuhajući po receptima iz Tradicionalne kuharice, naći ćete u Tradicionalnoj kuharici 2.

Leo Commerce, 1998.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
16,32
Makrobiotički kuvar

Makrobiotički kuvar

Wendy Esko

Čudno je što su najvažnije stvari u našem životu često toliko očigledne da uopće nismo svjesni njihovog događanja ili ih jedva zapažamo. Takav je slučaj sa našim svakodnevnim aktivnostima kuhanja i jedenja.

Nolit, 1987.
Srpski. Latinica. Broširano.
4,46
Kruh, pizza

Kruh, pizza

Mariapola Dettore
Dušević & Kršovnik, 2004.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
23,44 (komplet)
Oh la la! Meso

Oh la la! Meso

Stephan Macchi
EPH media d. o. o., 2010.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
2,34