Plodovi mora

Plodovi mora

Moreno Cecchini

ribe na žaru, usoljene, na plati, u umaku, iz pećnice, kuhane, pržene, na mlinarski način, specijaliteti od rakova, školjaka, muzgavaca u 170 recepata

Ova knjiga će vam pokazati sve o pravom izboru ribe i drugih plodova mora, različitim načinima spremanja i potrebnom priboru. Sadrži 170 jednostavnih recepata namijenjenih kako za intimna obiteljska okruženja, tako i za svečane prilike.

Naslov izvornika
Tutto pesce
Prijevod
Dubravka Tvrdinić
Urednik
Jadranka Pintarić
Dimenzije
19,5 x 12,3 cm
Broj strana
256
Nakladnik
Mozaik knjiga, Zagreb, 1995.
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
9-53-173118-7

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Male tajne: 100 kulinarskih delicija

Male tajne: 100 kulinarskih delicija

Sanja Gaži-Prpić

Vegeta's new cookbook rediscovers the joys of cooking and socializing at the table.

Profil Knjiga, 2010.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
7,26
Kolači: Original

Kolači: Original

Dr. Oetker

Dr. Oetker's "Cakes" is a welcome manual in every household because it is perfect for both beginners who are just learning how to prepare desserts and advanced pastry artists.

Forum, 2005.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
17,52
Salate

Salate

Stela Jurišin, Slava Nikolić, Daroslav Brečević
Jugoart, 1986.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
1,49
Glumačka kuhinja 2

Glumačka kuhinja 2

Dejan Aćimović

In this second part of Actors' Kitchen, Croatian actors and actresses showed how much they know how to enjoy good food, good surroundings, even better company, and also a good drink.

Mozaik knjiga, 2004.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
12,98
Suvremena kuharica – Maštovite juhe

Suvremena kuharica – Maštovite juhe

Rosemary Wadey

The book is intended for cooks of all experience levels and encourages experimentation in the kitchen. The emphasis is on soups not being boring, but rather being very imaginative, nutritious and sophisticated.

Mozaik knjiga, 1999.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
3,98
Brzo pripremanje hrane

Brzo pripremanje hrane

A3 DATA, 1995.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
5,98