Plodovi mora

Plodovi mora

Moreno Cecchini

ribe na žaru, usoljene, na plati, u umaku, iz pećnice, kuhane, pržene, na mlinarski način, specijaliteti od rakova, školjaka, muzgavaca u 170 recepata

Ova knjiga će vam pokazati sve o pravom izboru ribe i drugih plodova mora, različitim načinima spremanja i potrebnom priboru. Sadrži 170 jednostavnih recepata namijenjenih kako za intimna obiteljska okruženja, tako i za svečane prilike.

Original title
Tutto pesce
Translation
Dubravka Tvrdinić
Editor
Jadranka Pintarić
Dimensions
19.5 x 12.3 cm
Pages
256
Publisher
Mozaik knjiga, Zagreb, 1995.
 
Latin alphabet. Hardcover.
Language: Croatian.
ISBN
9-53-173118-7

One copy is available

Condition:Used, excellent condition
 

Are you interested in another book? You can search the offer using our search engine or browse books by category.

You may also be interested in these titles

Nešto slatko

Nešto slatko

Ana Ugarković

U ovoj kuvarskoj knjizi, Ana nudi ukusne recepte za pravljenje pita, kiflica, kolača, kremova, kolača, krofni i voćnih kolača.

Profil Internacional, 2010.
Croatian. Latin alphabet. Paperback.
7.24 - 7.26
Kuhaj drugačije / DM kuharica (50 recepata)

Kuhaj drugačije / DM kuharica (50 recepata)

Nastasja Chiara Petrić

Recepti za svakodnevna jela koja će vas inspirisati i podstaći vašu strast za kuvanjem.

DM – drogerie markt, 2021.
Croatian. Latin alphabet. Hardcover.
12.96
Hrvatska kuhinja : slastice Podravine i Bilogore.

Hrvatska kuhinja : slastice Podravine i Bilogore.

Z. Jurić, Anđela Lenhard Antolin

Torte, kiflice, torte, sladoledi, likeri, deserti...503 recepta.

Jurići d.o.o., 1996.
Croatian. Latin alphabet. Paperback.
4.98
Vegetarische kuche

Vegetarische kuche

Anne Sheasby, Mark Cavanagh
Parragon.
German. Latin alphabet. Paperback.
5.12
Prilozi i salate

Prilozi i salate

Mozaik knjiga, 2011.
Croatian. Latin alphabet. Paperback.
2.62
Dijetalna ishrana: recepti i jelovnici

Dijetalna ishrana: recepti i jelovnici

Desanka Živadinović

The book is a practical manual in the field of dietetics, written in post-war Yugoslavia, when nutritional science was in the phase of connecting medical knowledge and everyday practice.

Medicinska knjiga, 1953.
Serbian. Latin alphabet. Paperback.
6.82