Kuharica riznica klasika

Kuharica riznica klasika

John Butler

Kuharica Riznica klasika je zbirka vječnih recepata koje možete podijeliti s porodicom i prijateljima… Bilo da učite kuhati ili želite proširiti vašu postojeću zbirku recepata, Riznica klasika je vrijedan priručnik kojega ćete cijeniti cijeli život…Napisana po dobitniku brojnih medalja, kuharu i instruktoru Johnu Butleru, ova je informativna knjiga puna slasnih, praktičnih recepata sastavljenih tako da imaju u vidu današnjeg kuhara.

Ilustracije
Darren Jacknisky
Naslovnica
Scott MacAuley
Dimenzije
28,3 x 22 cm
Broj strana
399
Nakladnik
Creative publishing inc., Edmonton, 1998.
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
1-55-280467-4

Dva primjerka su u ponudi

Primjerak broj 1

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Oštećenja / nepogodnosti:
  • Poruka osobne naravi
Dodano u košaricu!

Primjerak broj 2

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Naša prehrana i kuhanje

Naša prehrana i kuhanje

Mira Vučetić

Ovo djelo ima zadaću da pokaže način na koji treba danas "voditi kuhinju" da ona može zadovoljiti suvremene zahtjeve života, zahtjeve pravilne prehrane i narodnog gospodarstva.

Nakladni zavod Matice hrvatske, 1966.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
9,62
Brzo kuhanje

Brzo kuhanje

Lidija Šare
Marjan tisak, 2004.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
3,10
Kuharica - Zdrava jesen

Kuharica - Zdrava jesen

24 sata.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
2,10
Velika kuharica: Hladna jela

Velika kuharica: Hladna jela

Christian Teubner, Annette Wolter

Praktičan priručnik s 400 recepata za hladna jela, idealnih za svečane i svakodnevne prilike. Velika kuharica: Hladna jela slavi raznolikost hladnih jela, promovirajući uživanje u pripremi i prezentaciji hrane.

Cankarjeva založba, 1996.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
9,94 - 11,36
Prirodno i slatko

Prirodno i slatko

Jadranka Boban Pejić

Mnoštvo recepata, ali i savjeta i "malih tajni", od najjednostavnijih recepata gotovih u tren oka, do raskošnih delicija za posebne prilike.

Biovega, 1996.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
7,62
Škola kuhanja 1

Škola kuhanja 1

Simonetta Lupi Vada

Knjiga je temeljno djelo kuharstva, udžbenik kuharstva, vrlo česti u praktičnoj primjeni u ugostiteljskim školama, restoranima i u kućnoj upotrebi.

Centar za informacije i publicitet (CIP), 1987.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
11,76