
Suvremeni kuhar: 3200 recepata i savjeta
Jedan primjerak je u ponudi
Jedan primjerak je u ponudi
Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.
Po dobrim starim receptima napravit ćete uvijek cijenjene i omiljene domaće specijalitete: kobasice, kulene, sudžuke, jetrenjače, krvavice, tlačenice, zaseke, šunke, pršute, slaninu i pripremiti tradicionalna jela naših nadaleko poznatih kolinjskih gozbi.
Ova praktična knjiga sadrži recepte za kolače i razna jela.
Recepti sadrža namirnice koje se mogu nabaviti u našim vrtovima, tržnicama i trgovinama, a jela su dostupna svima i zadovoljit će svačiji ukus.
Nakon navršenog 5,6,7,8,9,10 I 12 mjeseca prvi koraci u svijet krute hrane velika su nepoznanica za dijete i njegove roditelje.
Autorica se prva u Hrvatskoj bavi nutricionizmom na principima zone koju je prilagodila specifičnostima naših prehrambenih navika.