
Suvremeni kuhar: 3200 recepata i savjeta
Jedan primerak je u ponudi
Jedan primerak je u ponudi
Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.
Koristeći stare dobre recepte, napravićete uvek cenjene i omiljene domaće specijalitete: kobasice, kulen, sudžuk, džigericu, krvavicu, tlačenicu, zaseku, šunku, pršutu, slaninu i pripremiti tradicionalna jela naših nadaleko poznatih kolinjskih slava.
Iako je danas lakše kupiti gotove kolače u poslastičarnici ili prodavnici, poznata je činjenica da nema žene kojoj ne bi polaskalo da hvalimo proizvod sopstvenog kulinarskog umeća.
Riba je jedan od osnova mediteranske kuhinje zbog koje takav način prehrane slovi kao najzdraviji. Brojne vrste plave ili bijele ribe pripravljene na maštovite načine temelj su zdravog mediteranskog ručka.
Vegetina nova kuvarica ponovo otkriva radosti kuvanja i druženja za stolom.
Izabrani i mnogo puta iskušani recepti iz cijeloga svijeta Savjeti i ideje za priređivanje hladnih jela za sve svečane i svakodnevne prilike
Ova kuharica nije samo skup 50 indijskih recepata već je ukus mudrosti i ljepote drevne Indije.