MasterChef: dnevnik pobjednika

MasterChef: dnevnik pobjednika

Šime Sušić, Radovan Marčić

„Dnevnik pobjednika“ prati tijek prvog kulinarsko-zabavnog showa MasterChef Hrvatska, koji se održavao od ožujka do lipnja 2011., od odabira dvadeset finalista do velikog finala.

No „Dnevnik pobjednika“ nije samo kronološki prikaz tijeka događaja. Pobjednik Šime Sušić i član žirija Radovan Marčić evocirali su uspomene, izvukli na površinu emocije koje su oku kamere bile nevidljive i tako smo stvorili jedinstveni prikaz iz dva suprotna kuta gledanja.tu su i najbolji recepti svih natjecatelja, kao i dvadeset novih recepata koje je Šime osmislio i pripremio samo za ovu knjigu, što ˝Dnevnik pobjednika˝ čini i iznimnom kuharicom.

Urednik
Tamara Perišić
Ilustracije
Alan Vajdić, Tomislav Gretić
Dimenzije
25 x 20 cm
Broj strana
216
Nakladnik
Algoritam, Zagreb, 2011.
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.

Dva primjerka su u ponudi

Primjerak broj 1

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!

Primjerak broj 2

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Kuharica - Zdrava jesen

Kuharica - Zdrava jesen

24 sata.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
2,10
Jela od krumpira

Jela od krumpira

Branka Vlahović

Raznovrsna jela koja možete spraviti od krumpira.

Markulin, 2010.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
3,56
Kolačić

Kolačić

Mirjana Špoljar
Znanje, 2014.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
2,76
Kuharica Profilovih autora

Kuharica Profilovih autora

Profil Internacional, 2008.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
3,99
Kolači i slatkiši svojom rukom

Kolači i slatkiši svojom rukom

Višnja Ogrizović

Knjiga je praktični kuhar namijenjen domaćim slastičarima, pisan u jasnom i pristupačnom stilu, s naglaskom na izradu kolača od uobičajenih namirnica dostupnih u tadašnjoj Jugoslaviji.

Alfa, 1988.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
9,98
Dobri hrvatski restorani

Dobri hrvatski restorani

Miljenko Manjkas

Poput slasne delicije na tanjuru, pred vama je knjiga – prava poslastica. "Dobri hrvatski restorani" gastronomska je publikacija kakve u nas još nije bilo, a slijedi primjer glasovitih europskih i svjetskih vodiča po odabranim restoranima.

Večernji list, 2004.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
7,38