Enciklopedija mediteranske kuhinje 6: Bijelo meso

Enciklopedija mediteranske kuhinje 6: Bijelo meso

Elisabetta Cametti

Kategoriju belog mesa čine mlada goveda, živina, mlade ovce i koze, zečevi i svinje. Fotografija u boji sa svakim receptom.

Zbog raznovrsnosti i tipologije mesa koje spada u kategoriju belog mesa i različitih vrsta priprema koje se mogu koristiti u kuhinji, recepti u ovoj knjizi mogu se koristiti za kreiranje najraznovrsnijih jelovnika.

Iz sadržaja: Teletina Živina Zec Jagnje i jare Svinjetina

Naslov originala
L'enciclopedia della cucina italiana
Urednik
Andrea Elli, Ivana Galić Laslavić
Ilustracije
Ado Mascheroni, Laura Cavalieri, Maristella Mussini
Naslovnica
Roberto Besana
Dimenzije
26 x 20 cm
Broj strana
447
Izdavač
Europapress holding, Zagreb, 2006.
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-9-53674-887-7

Jedan primerak je u ponudi

Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Snižena cena: 6,204,34
Popust od 30% važi do 27.06.2025. 23:59
Dodato u korpu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Enciklopedija mediteranske kuhinje - 5. Riba

Enciklopedija mediteranske kuhinje - 5. Riba

Elisabetta Cametti

Riba je jedan od osnova mediteranske kuhinje zbog koje takav način prehrane slovi kao najzdraviji. Brojne vrste plave ili bijele ribe pripravljene na maštovite načine temelj su zdravog mediteranskog ručka.

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,99
Enciklopedija mediteranske kuhinje - 14. Roštilj

Enciklopedija mediteranske kuhinje - 14. Roštilj

Elisabetta Cametti

Ova kuharica nudi pregršt recepata za jela s roštilja, Među ostalim tu se nalaze i recepti za kuhanje u ekspres loncu, mikrovalnoj pećnici, kuhanje na pari i vodenoj kupelji, wok, priprema u vrećici…

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,96
Enciklopedija mediteranske kuhinje - 1. Predjela

Enciklopedija mediteranske kuhinje - 1. Predjela

Elisabetta Cametti

Predjela imaju povijest koja seže još od Rimskog Carstva. Svezak naziva Predjela podijeljen je na sedam specifičnih cjelina među kojima su, između ostalog, predjela poput raznih pašteta, salata, uštipaka, umaka.

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
5,20 - 6,99
Feel good meals - Easy to make!

Feel good meals - Easy to make!

Over 100 triple-tested recipes

Collins & Brown, 2008.
Engleski. Latinica. Broširano.
9,98
Naš kuvar - Šta ćemo sutra kuvati?

Naš kuvar - Šta ćemo sutra kuvati?

Leona Momirski, Radivoj Momirski

Knjiga sadrži 3000 recepata

Momirski Radivoj, 1983.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
9,68
Enciklopedija riblje kuhinje

Enciklopedija riblje kuhinje

Josip Basioli

Ova enciklopedija vam nudi niz recepata pomoću kojih možete brzo i jeftino pripremiti ukusan hladan ili topli obrok za svaku priliku.

Knjigotisak d. o. o., 2009.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
8,98