Kuvarstvo • Kuvarstvo
Enciklopedija mediteranske kuhinje 6: Bijelo meso
Elisabetta Cametti
Kategoriju belog mesa čine mlada goveda, živina, mlade ovce i koze, zečevi i svinje. Fotografija u boji sa svakim receptom.
Zbog raznovrsnosti i tipologije mesa koje spada u kategoriju belog mesa i različitih vrsta priprema koje se mogu koristiti u kuhinji, recepti u ovoj knjizi mogu se koristiti za kreiranje najraznovrsnijih jelovnika.
Iz sadržaja: Teletina Živina Zec Jagnje i jare Svinjetina
Naslov originala
L'enciclopedia della cucina italiana
Urednik
Andrea Elli, Ivana Galić Laslavić
Ilustracije
Ado Mascheroni, Laura Cavalieri, Maristella Mussini
Izdavač
Europapress holding, Zagreb, 2006.
Latinica. Tvrde korice. Jezik: Hrvatski.
Primerak broj 1
Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Primerak broj 2
Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Snižena cena:
6,224,67 €Popust od 25% važi do 22.02.2025. 23:59
Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.