Lady Killer

Lady Killer

Lisa Scottoline

Mlada advokatica traži svog nestalog rivala iz srednje škole i pronalazi više nego što je očekivala, u najnovijem visokooktanskom trileru autora bestselera Njujork tajmsa.

Ona je bistra, duhovita i dinamično privlačna. Pa zašto Meri DiNunzio i dalje ne može da dobije sastanak? Dok je njen ljubavni život zamrznut, njena karijera se zahuktava. U svojoj advokatskoj kancelariji je postala pravi tvorac kiše, privlačeći nove klijente iz svoje verne baze obožavatelja Južne Filadelfije. Ali od svih prijatelja – od malih nogu, rođaka i stričeva erzac koji dolaze po pomoć, poslednja osoba koju očekuje da vidi je Triš Gambini, super-foksi kolorista – i Meriin rival u srednjoj školi. U to vreme, dok je Meri postajala direktna predsednica Latin kluba i širom sveta, glavna devojka/drolja Triš je pala u religiju i bila je jedna od najpopularnijih devojaka u razredu. Ali nekada neustrašiva tinejdžerka postala je žena koja se uplašila svog dečka Bobija Mankuza, nasilnog dilera droge za mafiju. Meri se dobro seća Bobija. On je bio njena prva srednjoškolska zaljubljenost. . . i više. Iako je saosećajna sa Trišinom nevoljom, Meri ili zakon zaista ništa ne mogu da urade. Trenutno ova Italijanka ima previše na svom tanjiru da bi brinula o Triš. Uhvaćena je usred pravne tučnjave između Kluba navijača njenog oca Deana Martina i Društvenog društva Frank Sinatra. Dinovi fanovi su umorni od toga što Francis Albert predvodi King of Cool i žele da tuže za emocionalnu nevolju. Ali to je samo početak nevolje za Meri. Triš iznenada nestaje, a zatim i Bobi Mankuso. Dok Bobi ne bude pronađen - mrtav. Da bi sprečila pobunu i sačuvala svoju reputaciju među komšijama i porodicom, devojka iz Južne Filadelije mora pronaći Triš i rešiti ubistvo. I ona će to učiniti na svoj način, mada možda uz malu pomoć Dina i Frenka.

Dimenzije
23 x 15 cm
Broj strana
439
Izdavač
Pan Macmillan, London, 2008.
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Engleski.
ISBN
978-0-23070-701-6

Jedan primerak je u ponudi

Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Dodato u korpu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Krila anđela

Krila anđela

Klara Gardner je otkrila da ima anđeosku krv, što je čini pametnijom, bržom i jačom od ljudi.

Znanje, 2015.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
3,98
Piratske širine

Piratske širine

Crichton
Michael Crichton

Rukopis Piratskih širina pronađen je u računalu Michaela Crichtona nakon piščeve smrti. U njemu se ovaj majstor visokotehnoloških trilera posthumno otkriva kao jednako vješt autor povijesnih pustolovina.

Algoritam, 2011.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
5,14 - 5,22
Sabrana dela 7:Mati

Sabrana dela 7:Mati

Buck
Pearl Buck
Matica srpska, 1967.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s omotom.
20,00 (komplet)
Voda teče, trava se zeleni

Voda teče, trava se zeleni

Thomas King

U ovoj čudesnoj i proganjaloj priči pisca iz Čirokija, snažne drske žene i zlosrećni tvrdoglavi muškarci izvode složen ples približavanja i izbegavanja u potrazi za srednjim putem između tradicije Indijanaca i savremenog sveta.

Sipar, 2006.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
7,52 - 7,53
Her Secret Santa

Her Secret Santa

Day Leclaire
Mills & Boon Limited, 1999.
Engleski. Latinica. Broširano.
2,62
Starac i more

Starac i more

Hemingway
Ernest Hemingway

Starac i more je roman Ernesta Hemingveja, američkog pisca 20. veka. Hemingvej je za roman dobio Pulicerovu nagradu 1953. i Nobelovu nagradu za književnost 1954. godine.

Jutarnji list, 2004.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s omotom.
3,18 - 3,46