Montignac za Hrvate: recepti i jelovnici

Montignac za Hrvate: recepti i jelovnici

Michel Montignac

Veliki uspjeh prve knjige recepata potaknuo je Michela Montignaca, autora popularnog priručnika za pravilnu prehranu Jedem, dakle mršavim, da za hrvatske čitatelje napiše drugu knjigu recepata prilagođenu hrvatskim tradicionalnim prehrambenim navikama.

Prevod
Mirjana Hećimović, Božena Zadro
Dimenzije
24 x 16 cm
Broj strana
295
Izdavač
Naklada Zadro, Zagreb, 2008.
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-9-53182-076-9

Jedan primerak je u ponudi

Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Dodato u korpu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

100 vegeta specijaliteta 1

100 vegeta specijaliteta 1

Izabrali smo 100 najboljih i najatraktivnijih recepata za jela sa Vegetom i pred vama je rezultat rada naših mnogobrojnih stručnjaka i saradnika. Priprema obroka od mesa, ribe, povrća, testa ili neke poslastice neće vam predstavljati nikakav problem...

Podravka, 1982.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
4,76
Prehrana i medicinski savjeti za treću dob

Prehrana i medicinski savjeti za treću dob

Joško Kalilić

Riba i morski plodovi - meso - deserti

Večernji list.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
2,96
Enciklopedija mediteranske kuhinje - 5. Riba

Enciklopedija mediteranske kuhinje - 5. Riba

Elisabetta Cametti

Riba je jedan od osnova mediteranske kuhinje zbog koje takav način prehrane slovi kao najzdraviji. Brojne vrste plave ili bijele ribe pripravljene na maštovite načine temelj su zdravog mediteranskog ručka.

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,99
Mali kuvar

Mali kuvar

Živka Vidojković

Express-Mahlzeiten, kulinarische Etikette

Živka Vidojković, 1971.
Srpski. Ćirilica. Broširano.
2,74
Velika knjiga o mršavljenju

Velika knjiga o mršavljenju

Mozaik knjiga.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
16,36
Vegetarijanska kuhinja

Vegetarijanska kuhinja

Marija Zaninović

Vegetarijanska kuhinja je sveobuhvatna knjiga raznih recepata po hrani, koji su praćeni fotografijama jela i hrane.

Sveučilišna naklada Liber (SNL), 1984.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s omotom.
9,36