Čorbe

Čorbe

Olga Markovič
Urednik
Mirjana Zdravković
Ilustracije
Janez Pukšić
Naslovnica
Rade Rančić
Dimenzije
24 x 17 cm
Broj strana
59
Izdavač
Jugoart, Zagreb, 1986.
 
Tiraž: 15.000 primeraka
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.

Jedan primerak je u ponudi

Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Dodato u korpu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Škola kuhanja 1

Škola kuhanja 1

Simonetta Lupi Vada

Knjiga je osnovno delo kulinarstva, kuvarski udžbenik, veoma čest u praktičnoj primeni u ugostiteljskim školama, restoranima i u kućnoj upotrebi.

Centar za informacije i publicitet (CIP), 1987.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
11,32 - 11,76
Hranom protiv raka: Kuharski priručnik

Hranom protiv raka: Kuharski priručnik

Ivo Mlinarić, Zlata Vucelić, Terezija Genter

Praktični vodič za prevenciju raka kroz ishranu, zasnovan na naučnim nalazima, naglašava da nepravilna ishrana doprinosi 30% slučajeva raka, dok uravnotežena ishrana bogata antikancerogenim supstancama može smanjiti rizik.

Alfa, 1995.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
9,52
Biskupski sladopek

Biskupski sladopek

Marija Šenoa, Zdenko Šenoa

Knjiga „Biskupski sladopek“ daje uvid u istoriju porodice Šenoa i objavljuje stare recepte za poslastice Alojza Šenoe.

Školska knjiga, 1993.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
10,62
Obiteljski objed – ljeto

Obiteljski objed – ljeto

Božica Mirić, Drago Vukušić

The recipes contain ingredients that can be obtained from our gardens, markets and shops, and the dishes are accessible to everyone and will satisfy everyone's taste.

Mozaik knjiga, 2003.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
6,98
Recepti s jogurtom

Recepti s jogurtom

Pamela Westland

This cookbook contains 82 pages and includes recipes for appetizers, main courses, desserts and drinks.

Mozaik knjiga, 1999.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
7,22
Bečka kuhinja

Bečka kuhinja

Olga Hess, Adolf Hess

The Viennese Kitchen of Olga and Adolf Hess is a comprehensive 587-page cookbook that presents the wealth of culinary traditions of Central Europe.

Grafički zavod Hrvatske (GZH), 1987.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s omotom.
21,36