Umjetnost roštiljanja – recepti za život izvan kuće
Dva primerka su u ponudi
Dva primerka su u ponudi
Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.
U knjizi je napravljen sistematski i cjelovit prikaz nastanka i razvoja proizvodnje slavonskog kulena i kobasica.
Ova knjiga je odraz petnaestogodišnjeg autorovog istraživanja o uzgoju životinja za ishranu, kao i proučavanju vegetarijanske ishrane.
J. F. Beutel, glavni kuhar Opatije, također međunarodno poznat i višestruko nagrađivan u Beču, Frakfurtu i drugim Europskim gradovima izdao je ovu kuharicu početkom 20 stoljeća na njemačkom jeziku.
Knjiga je posebno prilagođena korišćenju zimnice i mesnih prerađevina pripremljenih za zimu. Jela i namirnice su u skladu sa principima zdrave i pravilne ishrane, a svako jelo je naznačeno njegovom energetskom vrednošću i vremenom pripreme.
Konačno je ponovo ovde! To divno adventsko doba. Pred vama je mnogo posla. Trebalo bi da ukrasite svoj dom i pripremite ukusne torte koje će obradovati vašu porodicu i prijatelje.
Hrvatski kolači su najtraženija i najprodavanija zbirka recepata na hrvatskom tržištu, jer je sastavljena od tradicionalnih, provjerenih i iskušanih recepata prikupljenih od baka, mama i prijateljica koje nam napokon otkrivaju svoje male tajne...