Slatke fantazije

Slatke fantazije

Ivanka Biluš, Božica Brkan, Eleonora Rekeće

Nakon što ste pročitali mnogo literature i obišli mnoge zemlje, pokušavajući i upoređujući, autori su, trudeći se da zadovolje sve ukuse, izdvojili najbolje recepte i stvorili ovu praktičnu i zanimljivu knjigu koja će vam zasladiti život.

Urednik
Ivanka Biluš, Višnja Vosak
Ilustracije
Davor Marjanović
Naslovnica
Brankica Sertić
Dimenzije
21,5 x 16 cm
Broj strana
263
Izdavač
Alfa, Zagreb, 1999.
 
Tiraž: 10.000 primeraka
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
9-53-168228-3

Jedan primerak je u ponudi

Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Dodato u korpu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Mediteran za stolom

Mediteran za stolom

Ivanka Biluš, Božica Brkan

Ova knjiga je sjajna autorska komparativna analiza hrvatske i njoj najbližih mediteranskih kuhinja.

Alfa, 2003.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
9,32
Recepti iz Vegetine kuhinje

Recepti iz Vegetine kuhinje

Ivanka Biluš, Cirila Rode, Božica Brkan

Knjiga vodi pravo u vašu kuhinju na veoma zanimljiv, neobičan i svež način sa mirisima, bojama i ukusima.

Alfa, 1998.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
8,22 - 8,24
Dobri hrvatski restorani

Dobri hrvatski restorani

Miljenko Manjkas

Poput slasne delicije na tanjuru, pred vama je knjiga – prava poslastica. "Dobri hrvatski restorani" gastronomska je publikacija kakve u nas još nije bilo, a slijedi primjer glasovitih europskih i svjetskih vodiča po odabranim restoranima.

Večernji list, 2004.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
7,38
Kako postati, biti i ostati vegetarijanac ili vegan

Kako postati, biti i ostati vegetarijanac ili vegan

Uliet Gellatley

Ova knjiga je odraz petnaestogodišnjeg autorovog istraživanja o uzgoju životinja za ishranu, kao i proučavanju vegetarijanske ishrane.

Udruga prijatelji životinja, 2001.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
6,38
Plodovi mora

Plodovi mora

Moreno Cecchini

ribe na žaru, usoljene, na plati, u umaku, iz pećnice, kuhane, pržene, na mlinarski način, specijaliteti od rakova, školjaka, muzgavaca u 170 recepata

Mozaik knjiga, 1995.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
7,99
Konzerviranje i zamrzavanje

Konzerviranje i zamrzavanje

Vjeka Kvasnička

Na raspolaganju vam je 250 recepata kako pripremiti voće i povrće za zimnicu.

Znanje, 1983.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,24