Velika kuharica: Perad
Atraktivna predjela, omiljena glavna jela, hladni specijaliteti i poslastice od golubova, prepelica, kokošaka, pataka, gusaka i ćurki.
Jedan primerak je u ponudi
Atraktivna predjela, omiljena glavna jela, hladni specijaliteti i poslastice od golubova, prepelica, kokošaka, pataka, gusaka i ćurki.
Jedan primerak je u ponudi
Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.
Užitak pečenja kao nikada prije
Izabrani i mnogo puta iskušani recepti iz cijeloga svijeta Savjeti i ideje za priređivanje hladnih jela za sve svečane i svakodnevne prilike
Konačno je opet tu! To prekrasno adventsko vrijeme. Čeka vas mnogo posla.
U drugoj od četiri kuvarice Kod Ana predstavljamo 52 recepta iz druge sezone najgledanije domaće gastronomije.
Specifičnost ove kuvarice je u tome što su obroci bazirani na voću koje ima u proleće i karakteristično je za naše podneblje.
Zbog raznolikosti i visokih nutricionistickih kvaliteta riža je prisutna u kuhinji cijelog Mediterana. Jela s rižom pripremaju se prema tradicionalnim receptima, ali i prema onim novim i orginalnim. Istaknuto mjesto zauzima rižoto...