Velika kuharica: Perad

Velika kuharica: Perad

Annette Wolter

Privlačna predjela, omiljena glavna jela, hladni specijaliteti i poslastice od golubova, prepelica, pilića, pataka, gusaka i purana.

Prijevod
Višnja Ogrizović, Magda Weltrusky-Sablić
Urednik
Vjekoslav Boban
Ilustracije
Susi & Pete A. Eising
Naslovnica
Cvjeto Jeraša
Dimenzije
28 x 21 cm
Broj strana
140
Nakladnik
Cankarjeva založba, Ljubljana, 1988.
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Velika kuharica - Tjestenina iz raznih zemalja svijeta

Velika kuharica - Tjestenina iz raznih zemalja svijeta

Annette Wolter

Jela od tjestenine iz raznih zemalja svijeta:juhe, predjela, nabujci, jela s umacima, recepti za domaću tjesteninu

Marjan tisak, 2007.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
8,42
Hladna jela (Velika kuharica)

Hladna jela (Velika kuharica)

Christian Teubner, Annette Wolter
Cankarjeva založba, 1996.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
9,96 - 9,98
Velika knjiga kolača

Velika knjiga kolača

Christian Teubner, Annette Wolter

Najomiljenije slastice Srednje i Zapadne Evrope, kolači za svakoga, za svaku priliku i za svačiji ukus, slatkiši za petak i svetak.

Cankarjeva založba, 1987.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
15,26
Jela iz cijeloga svijeta

Jela iz cijeloga svijeta

Brzo - lako - ukusno

Mozaik knjiga, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
8,26 - 10,8810,52
Divljač: srna, jelen, divokoza, fazan, prepelice

Divljač: srna, jelen, divokoza, fazan, prepelice

Urban Demšar

Velika kulinarska kolekcija: 6.

24 sata, 2009.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
2,50
Zlatna knjiga ribljih jela

Zlatna knjiga ribljih jela

Zlatan Nadvornik

Knjiga sadrži više od 400 recepata za kuhanje, pečenje, pirjanje i prženje ribe na žaru. S obzirom na bogatu ponudu i činjenicu da riba zauzima važno mjesto u suvremenoj ishrani, knjiga nudi mogućnost obogaćivanja svog jelovnika.

Nakladni zavod Matice hrvatske, 1986.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
12,46