Enciklopedija mediteranske kuhinje - 9. Kruh, pizze i slane pogačice

Enciklopedija mediteranske kuhinje - 9. Kruh, pizze i slane pogačice

Elisabetta Cametti

Razveselite svoje ukučane domaćim kruhom ili, pak, sami umjestie pizzu ili napravite slane pogačice.

Kruh se jako dugo koristi u našoj prehrani, iako se u početku uvelike razlikovao od današnjeg kruha. Pizza danas je jedno od napoularnijih jela koje je rasporstranjeno diljem svijeta priprema se na različite načine. Brojne recepte za pizze, kruh i pogačice potražite u ovom izdanju.

Naslov originala
L'enciclopedia della cucina italiana
Prevod
Anipasti
Urednik
Andrea Elli, Ivana Galić Laslavić
Ilustracije
Ado Mascheroni, Laura Cavalieri, Maristella Mussini
Naslovnica
Roberto Besana
Dimenzije
26 x 20 cm
Broj strana
447
Izdavač
Europapress holding, Zagreb, 2006.
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-9-53674-890-7

Nema primeraka u ponudi

Poslednji primerak je nedavno prodat.

 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Enciklopedija mediteranske kuhinje - 1. Predjela

Enciklopedija mediteranske kuhinje - 1. Predjela

Elisabetta Cametti

Predjela imaju povijest koja seže još od Rimskog Carstva. Svezak naziva Predjela podijeljen je na sedam specifičnih cjelina među kojima su, između ostalog, predjela poput raznih pašteta, salata, uštipaka, umaka.

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
5,20 - 6,99
Enciklopedija mediteranske kuhinje - 5. Riba

Enciklopedija mediteranske kuhinje - 5. Riba

Elisabetta Cametti

Riba je jedan od osnova mediteranske kuhinje zbog koje takav način prehrane slovi kao najzdraviji. Brojne vrste plave ili bijele ribe pripravljene na maštovite načine temelj su zdravog mediteranskog ručka.

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,99
Enciklopedija mediteranske kuhinje - 14. Roštilj

Enciklopedija mediteranske kuhinje - 14. Roštilj

Elisabetta Cametti

Ova kuharica nudi pregršt recepata za jela s roštilja, Među ostalim tu se nalaze i recepti za kuhanje u ekspres loncu, mikrovalnoj pećnici, kuhanje na pari i vodenoj kupelji, wok, priprema u vrećici…

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,96
Englesko-hrvatski i hrvatsko-engleski rječnik: Prilog knjizi Engleska gramatika

Englesko-hrvatski i hrvatsko-engleski rječnik: Prilog knjizi Engleska gramatika

Milan Drvodelić

Prvo izdanje čuvenog Rečnika Milana Drvodelića iz 1927. godine uključuje dvojezični rečnik koji služi kao praktično sredstvo za učenje engleskog jezika.

St. Kugli, 1927.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
14,28
Velika enciklopedija zemalja 9 : Istok i jugoistok Azije

Velika enciklopedija zemalja 9 : Istok i jugoistok Azije

24 sata, 2009.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
5,94 - 5,98
Guide to Munich

Guide to Munich

Guide to the city, including the principal points of interest and useful information.

Escudo de oro s.a, 2007.
Engleski. Latinica. Broširano.
5,98