Enciklopedija mediteranske kuhinje - 9. Kruh, pizze i slane pogačice

Enciklopedija mediteranske kuhinje - 9. Kruh, pizze i slane pogačice

Elisabetta Cametti

Razveselite svoje ukučane domaćim kruhom ili, pak, sami umjestie pizzu ili napravite slane pogačice.

Kruh se jako dugo koristi u našoj prehrani, iako se u početku uvelike razlikovao od današnjeg kruha. Pizza danas je jedno od napoularnijih jela koje je rasporstranjeno diljem svijeta priprema se na različite načine. Brojne recepte za pizze, kruh i pogačice potražite u ovom izdanju.

Naslov izvornika
L'enciclopedia della cucina italiana
Prijevod
Anipasti
Urednik
Andrea Elli, Ivana Galić Laslavić
Ilustracije
Ado Mascheroni, Laura Cavalieri, Maristella Mussini
Naslovnica
Roberto Besana
Dimenzije
26 x 20 cm
Broj strana
447
Nakladnik
Europapress holding, Zagreb, 2006.
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-9-53674-890-7

Nema primjeraka u ponudi

Poslednji primjerak je nedavno prodan.

 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Enciklopedija mediteranske kuhinje - 1. Predjela

Enciklopedija mediteranske kuhinje - 1. Predjela

Elisabetta Cametti

Predjela imaju povijest koja seže još od Rimskog Carstva. Svezak naziva Predjela podijeljen je na sedam specifičnih cjelina među kojima su, između ostalog, predjela poput raznih pašteta, salata, uštipaka, umaka.

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
5,20 - 6,99
Enciklopedija mediteranske kuhinje - 5. Riba

Enciklopedija mediteranske kuhinje - 5. Riba

Elisabetta Cametti

Riba je jedan od osnova mediteranske kuhinje zbog koje takav način prehrane slovi kao najzdraviji. Brojne vrste plave ili bijele ribe pripravljene na maštovite načine temelj su zdravog mediteranskog ručka.

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,99
Enciklopedija mediteranske kuhinje 6: Bijelo meso

Enciklopedija mediteranske kuhinje 6: Bijelo meso

Elisabetta Cametti

Kategorija bijelog mesa sastavljane je od mesa mladih goveda, peradi, mladih ovaca i koza, kunića i svinje. Fotografija u boji uz svaki recept.

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,20
Dicta et regulae iuris

Dicta et regulae iuris

Dragomir Stojčević, Ante Romac

Latinska pravna pravila, izreke i definicije sa prevodom i objašnjenjima

Savremena administracija, 1971.
Srpski. Latinica. Tvrde korice.
20,96
Englesko-hrvatski i hrvatsko-engleski rječnik

Englesko-hrvatski i hrvatsko-engleski rječnik

Višnja Grahovac, Božica Pavlinek

Dvojezični rječnik autorica Višnje Grahovac i Božice Pavlinek predstavlja praktičan i sveobuhvatan alat za sve koji uče ili koriste engleski i hrvatski jezik, bilo u obrazovne, poslovne ili svakodnevne svrhe.

Školska knjiga, 2002.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
8,42
Engleski za pravnike

Engleski za pravnike

Dunja M. Vićan, Zlata Pavić, Branko Smerdel

Udžbenik namijenjen studentima pravnih fakulteta i srodnih viših škola, kao i pravnicima koji se u praksi služe engleskim jezikom ili se bave prevođenjem. Knjiga pruža temeljitu podlogu za razumijevanje i korištenje engleskog jezika u pravnom kontekstu.

Narodne novine, 1989.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
11,36