
Enciklopedija mediteranske kuhinje 2. - Tjestenina
Dva primerka su u ponudi

Dva primerka su u ponudi
Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.
Kategoriju belog mesa čine mlada goveda, živina, mlade ovce i koze, zečevi i svinje. Fotografija u boji sa svakim receptom.
Riba je jedan od osnova mediteranske kuhinje zbog koje takav način prehrane slovi kao najzdraviji. Brojne vrste plave ili bijele ribe pripravljene na maštovite načine temelj su zdravog mediteranskog ručka.
Dvojezični rečnik autorki Višnje Grahovac i Božice Pavlinek je praktičan i sveobuhvatan alat za svakoga ko uči ili koristi engleski i hrvatski jezik, bilo u obrazovne, poslovne ili svakodnevne svrhe.
I u ovoj knjizi nalazi se zbirka veličanstvenih fotografija: luke, obale, čamci i brodovi.
Rečnik za 6 stranih jezika: engleski, nemački, italijanski, francuski, španski i mađarski.