
Enciklopedija mediteranske kuhinje 2. - Tjestenina
Jedan primerak je u ponudi
Jedan primerak je u ponudi
Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.
Riba je jedan od osnova mediteranske kuhinje zbog koje takav način prehrane slovi kao najzdraviji. Brojne vrste plave ili bijele ribe pripravljene na maštovite načine temelj su zdravog mediteranskog ručka.
Kategoriju belog mesa čine mlada goveda, živina, mlade ovce i koze, zečevi i svinje. Fotografija u boji sa svakim receptom.
Predjela imaju povijest koja seže još od Rimskog Carstva. Svezak naziva Predjela podijeljen je na sedam specifičnih cjelina među kojima su, između ostalog, predjela poput raznih pašteta, salata, uštipaka, umaka.
Enciklopedijski komplet od četiri toma koji se detaljno i precizno bavi istorijom i razvojem likovne umetnosti.
U šest obimnih poglavlja otkrićete više od 80 veličanstvenih mesta koja izazivaju strahopoštovanje, čuđenje i nevericu.