
Enciklopedija mediteranske kuhinje 2. - Tjestenina
Dva primerka su u ponudi
Dva primerka su u ponudi
Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.
Predjela imaju povijest koja seže još od Rimskog Carstva. Svezak naziva Predjela podijeljen je na sedam specifičnih cjelina među kojima su, između ostalog, predjela poput raznih pašteta, salata, uštipaka, umaka.
Kategoriju belog mesa čine mlada goveda, živina, mlade ovce i koze, zečevi i svinje. Fotografija u boji sa svakim receptom.
Riba je jedan od osnova mediteranske kuhinje zbog koje takav način prehrane slovi kao najzdraviji. Brojne vrste plave ili bijele ribe pripravljene na maštovite načine temelj su zdravog mediteranskog ručka.
Planetarno poznat i korišten Linguaphone engleski tečaj odličan je radni materijal za kućno samostalno učenje engleskog jezika.
Udžbenik je namenjen studentima pravnih fakulteta i srodnih visokoškolskih ustanova, kao i pravnicima koji u praksi koriste engleski jezik ili se bave prevođenjem. Knjiga pruža temeljnu osnovu za razumevanje i upotrebu engleskog jezika u pravnom kontekstu
Treći tom "Velike enciklopedije zemalja" bavi se prostorom zapadne Evrope (Francuska, Monako, Luksemburg...).