Jedi dobro, osjećaj se dobro

Jedi dobro, osjećaj se dobro

Katherine Wright

Nema nikakve dvojbe da je velik napredak u medicini i znanosti utjecao, i da će i dalje utjecati, na ljudsko zdravlje i kvalitetu života. No danas smo jednako tako svjesni da medicina i znanost nemaju sve odgovore.

Nutricionisti, liječnici i znanstvenici slažu se u jednome: za očuvanje zdravlja i prevenciju bolesti veoma je važna prehrana. Knjiga Jedi dobro, osjećaj se dobro navodi namirnice koje poboljšavaju i čuvaju zdravlje te objašnjava zbog čega te namirnice trebamo uključiti u svoju prehranu.

Svaka je namirnica kratko opisana, navedena su njezina najvažnija svojstva i način povoljnog djelovanja na zdravlje te savjeti kako je možemo pripremiti. Svatko tko želi dug i zdrav život moći će na temelju pravih informacija odlučiti koje će namirnice uključiti u svoju prehranu.

Naslov originala
Healing Foods
Prevod
Dolores Jovanović
Urednik
Milka Pašić
Dimenzije
20 x 14,5 cm
Broj strana
224
Izdavač
Dušević & Kršovnik, Rijeka, 2007.
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-9-53221-128-3

Jedan primerak je u ponudi

Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Snižena cena: 4,993,74
Popust od 25% važi do 19.05.2024. 23:59
Dodato u korpu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Mate VS Tomaž

Mate VS Tomaž

Mate Janković, Tomaž Kavčić
Lidl, 2016.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
8,74
Hladna jela (Velika kuharica)

Hladna jela (Velika kuharica)

Christian Teubner, Annette Wolter
Cankarjeva založba, 1996.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
9,98
Kuhati sa Zepterom

Kuhati sa Zepterom

Zepter international, 1988.
Srpski. Latinica. Tvrde korice.
3,99
Ribe

Ribe

D. Birg

Jela od slatkovodne i morske ribe

August Cesarec, 1986.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
3,99
Slobodna vještina austrijskog kuhanja

Slobodna vještina austrijskog kuhanja

J. F. Beutel

J. F. Beutel, glavni kuhar Opatije, također međunarodno poznat i višestruko nagrađivan u Beču, Frakfurtu i drugim Europskim gradovima izdao je ovu kuharicu početkom 20 stoljeća na njemačkom jeziku.

Stari Puntijar, 2008.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
9,68
Das neue große Kochbuch

Das neue große Kochbuch

Gööck
Roland Gööck

Sjajni recepti za svaku priliku, kuhanje kao u bakina vremena, s pitanjima o kulturi stola i jela, serviranju i aranžiranju ali i prehrani čine ovu kultnu knjigu univerzalnim vodičem i školom kuhanja za početnike i već iskusne kuhare.

Bertelsmann, 1975.
Nemački. Latinica. Tvrde korice s omotom.
28,6225,76