Jedi dobro, osjećaj se dobro

Jedi dobro, osjećaj se dobro

Katherine Wright

Nema nikakve dvojbe da je velik napredak u medicini i znanosti utjecao, i da će i dalje utjecati, na ljudsko zdravlje i kvalitetu života. No danas smo jednako tako svjesni da medicina i znanost nemaju sve odgovore.

Nutricionisti, liječnici i znanstvenici slažu se u jednome: za očuvanje zdravlja i prevenciju bolesti veoma je važna prehrana. Knjiga Jedi dobro, osjećaj se dobro navodi namirnice koje poboljšavaju i čuvaju zdravlje te objašnjava zbog čega te namirnice trebamo uključiti u svoju prehranu.

Svaka je namirnica kratko opisana, navedena su njezina najvažnija svojstva i način povoljnog djelovanja na zdravlje te savjeti kako je možemo pripremiti. Svatko tko želi dug i zdrav život moći će na temelju pravih informacija odlučiti koje će namirnice uključiti u svoju prehranu.

Naslov izvornika
Healing Foods
Prijevod
Dolores Jovanović
Urednik
Milka Pašić
Dimenzije
20 x 14,5 cm
Broj strana
224
Nakladnik
Dušević & Kršovnik, Rijeka, 2007.
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-9-53221-128-3

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Hrvatska kuhinja : slastice Podravine i Bilogore.

Hrvatska kuhinja : slastice Podravine i Bilogore.

Z. Jurić, Anđela Lenhard Antolin

Torte, rolade, kolači, sladoledi, likeri, slastice..503 recepata.

Jurići d.o.o., 1996.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
4,98
Škola kuhanja 6: Jela od riba, rakova i školjki

Škola kuhanja 6: Jela od riba, rakova i školjki

Simonetta Lupi Vada

Postanite veliki kuhar, korak po korak! Priprema jela od mesa, ribe, povrća, tijesta ili neke slastice neće vam predstavljati nikakav problem uz veliku školu kuhanja s puno recepata objašnjenih slikom i tekstom, korak po korak. Dobar tek!

24 sata, 2007.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,99
Das neue große Kochbuch

Das neue große Kochbuch

Gööck
Roland Gööck

Sjajni recepti za svaku priliku, kuhanje kao u bakina vremena, s pitanjima o kulturi stola i jela, serviranju i aranžiranju ali i prehrani čine ovu kultnu knjigu univerzalnim vodičem i školom kuhanja za početnike i već iskusne kuhare.

Bertelsmann, 1975.
Njemački. Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
28,62
Mediteranske ribe – portreti

Mediteranske ribe – portreti

Adriano Bacchella

Neočekivana i iznenađujuća galerija glavnih stanovnika Sredozemnog mora: riba. Više od 200 slika, koje prikazuju 100 ribljih vrsta. Čudnovatost i nazivi riba vode čitatelja u otkrivanje zadivljujućeg živog svijeta gdje ne nedostaje uzbuđenja.

Leo-commerce, 2006.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
9,99
Kuhati sa Zepterom

Kuhati sa Zepterom

Zepter international, 1988.
Srpski. Latinica. Tvrde korice.
3,98 - 3,99
Recepti s jogurtom

Recepti s jogurtom

Pamela Westland

Ova kuharica sadrži 82 stranice i uključuje recepte za predjela, glavna jela, deserte i napitke.

Mozaik knjiga, 1999.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
7,22