Kuhati sa Zepterom

Kuhati sa Zepterom

Elizabeta Monarov
Dimenzije
24 x 17 cm
Broj strana
173
Izdavač
Zepter Holding AG, Zug, 1988.
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.

Jedan primerak je u ponudi

Stanje:Korišćeno, u dobrom stanju (tragovi korišćenja)
Oštećenja / nepogodnosti:
  • Blago oštećenje korica
  • Blago oštećenje listova
Dodato u korpu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Prirodno i slatko

Prirodno i slatko

Jadranka Boban Pejić

Mnogo recepata, ali i saveta i „malih tajni“, od najjednostavnijih recepata gotovih za tren oka, do raskošnih poslastica za posebne prilike.

Biovega, 1996.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
7,62
Hrvatska kuharica Nikice Gamulina Game

Hrvatska kuharica Nikice Gamulina Game

Nikica Gamulin Gama

Hrvatska kuharica autora Nikice Gamulina – Game, sadrži bogat odabir provjerenih i isprobanih recepta koji su se udomaćili u svim krajevima Hrvatske. Ona je neophodan vodić za sve ljubitelje dobre, domaće hrane, te je preporučujemo svakom kućnstvu.

Marjan tisak, 2002.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
21,36
Feel good meals - Easy to make!

Feel good meals - Easy to make!

Over 100 triple-tested recipes

Collins & Brown, 2008.
Engleski. Latinica. Broširano.
9,98
Slobodna vještina austrijskog kuhanja

Slobodna vještina austrijskog kuhanja

J. F. Beutel

J. F. Beutel, glavni kuhar Opatije, također međunarodno poznat i višestruko nagrađivan u Beču, Frakfurtu i drugim Europskim gradovima izdao je ovu kuharicu početkom 20 stoljeća na njemačkom jeziku.

Stari Puntijar, 2008.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
9,68
Enciklopedija mediteranske kuhinje - 1. Predjela

Enciklopedija mediteranske kuhinje - 1. Predjela

Elisabetta Cametti

Predjela imaju povijest koja seže još od Rimskog Carstva. Svezak naziva Predjela podijeljen je na sedam specifičnih cjelina među kojima su, između ostalog, predjela poput raznih pašteta, salata, uštipaka, umaka.

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
5,20 - 6,99
Specijaliteti s roštilja

Specijaliteti s roštilja

Branka Vlahović

Autor daje brojne savete i trikove kako da napravite razne specijalitete sa roštilja, uključujući različite vrste mesa, marinade i adaptacije za različite sredine i goste.

Mladost, 1990.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
3,28