Kuhati sa Zepterom

Kuhati sa Zepterom

Elizabeta Monarov
Dimenzije
24 x 17 cm
Broj strana
173
Nakladnik
Zepter Holding AG, Zug, 1988.
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u dobrom stanju (tragovi korištenja)
Oštećenja / nepogodnosti:
  • Blago oštećenje korica
  • Blago oštećenje listova
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Suvremena kuharica - Senzacionalne salate

Suvremena kuharica - Senzacionalne salate

Carole Handslip

Ova knjiga nudi 30 ideja za uistinu senzacionalne salate, od laganih i privlačnih do zasitnih salata kao glavnog jela, prikladnih za zvaku zgodu. Svaki je recept popraćen fotografijama pojedinih faza pripreme.

Mozaik knjiga, 1999.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
4,98
Specijaliteti s roštilja

Specijaliteti s roštilja

Branka Vlahović

Autorica pruža brojne savjete i trikove kako praviti razne roštiljske specijalitete, uključujući različite vrste mesa, marinade, te prilagodbe za razne okolje i goste.

Mladost, 1990.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
3,28
Obiteljski objed – proljeće

Obiteljski objed – proljeće

Božica Mirić, Drago Vukušić

Specifičnost ove kuharice je što se obroci temelje na plodovima koji su dostupni u proljeće i karakteristični su za naše podneblje.

Mozaik knjiga, 2004.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
6,98
Das neue große Kochbuch

Das neue große Kochbuch

Roland Gööck

Sjajni recepti za svaku priliku, kuhanje kao u bakina vremena, s pitanjima o kulturi stola i jela, serviranju i aranžiranju ali i prehrani čine ovu kultnu knjigu univerzalnim vodičem i školom kuhanja za početnike i već iskusne kuhare.

Bertelsmann, 1975.
Njemački. Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
28,62
Voćni kolači 2

Voćni kolači 2

Nada Dostanić

Knjižice pristupačne za kuhare početnike i oni koji to nisu. Knjiga nudi niz različitih recepata iz male kuharice...

Begen d.o.o..
Hrvatski. Latinica. Broširano.
2,46
Enciklopedija svjetske kuhinje - 16. Indijska, tajlandska i kuhinja jugoistočne Azije

Enciklopedija svjetske kuhinje - 16. Indijska, tajlandska i kuhinja jugoistočne Azije

Elisabetta Cametti

Maštoviti recepti za jela od ribe u kombinaciji sa specifičnim začinima, karakteriziraju indijsku kuhinju, čije kulinarske majstorije donosi ova kuharica. Uz indijsku, kuharica sadrži i recepte za jela tajlandske te kuhinje specifične za jugoistočnu Aziju

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,98