Obiteljski objed – ljeto

Obiteljski objed – ljeto

Božica Mirić, Drago Vukušić

Recepti sadrže sastojke koji se mogu nabaviti u našim baštama, pijacama i prodavnicama, a jela su dostupna svima i zadovoljiće svačiji ukus.

Ova kuvarica zasnovana je na tradiciji domaće kuhinje i iskustvima njenih autora: učiteljice Božice Mirić i ugostiteljke Drage Vukušić, vlasnice jednog od najcenjenijih zagrebačkih restorana - i naravno, porodičnih obroka obe autorke.

Editor
Zoran Maljković
Illustrations
Davor Marjanović, Matko Trebotić
Graphics design
Latica Ivanišević, Fadil Vejzović
Dimensions
20 x 17 cm
Pages
244
Publisher
Mozaik knjiga, Zagreb, 2003.
 
Latin alphabet. Paperback.
Language: Croatian.
ISBN
9-53-196152-2

One copy is available

Condition:Used, excellent condition
 

Are you interested in another book? You can search the offer using our search engine or browse books by category.

You may also be interested in these titles

Hrvatska obiteljska kuharica – proljeće

Hrvatska obiteljska kuharica – proljeće

Božica Mirić, Drago Vukušić
Mozaik knjiga, 2008.
Croatian. Latin alphabet. Paperback.
4.99
Hrvatska obiteljska kuharica – JESEN

Hrvatska obiteljska kuharica – JESEN

Božica Mirić, Drago Vukušić
Mozaik knjiga, 2008.
Croatian. Latin alphabet. Paperback.
4.98
Obiteljski objed – jesen

Obiteljski objed – jesen

Božica Mirić, Drago Vukušić

The book is specially adapted to the fruits of autumn in order to make the best possible use of the nutrients of all kinds of fruits and vegetables that ripen at this time of the year, and neither meat nor fish has been forgotten.

Mozaik knjiga, 2003.
Croatian. Latin alphabet. Paperback.
6.98
Male tajne: 100 kulinarskih delicija

Male tajne: 100 kulinarskih delicija

Sanja Gaži-Prpić

Vegeta's new cookbook rediscovers the joys of cooking and socializing at the table.

Profil Knjiga, 2010.
Croatian. Latin alphabet. Hardcover.
7.26
Kolinje i domaće mesne prerađevine

Kolinje i domaće mesne prerađevine

Branka Vlahović

Using good old recipes, you will make the always appreciated and favorite local specialties: sausages, kulen, sudžuka, liver sausage, blood sausage, tlačenice, zaseki, ham, prosciutto, bacon, and prepare traditional dishes from our widely known Kolinja fe

IROS, 1987.
Croatian. Latin alphabet. Hardcover.
11.24 - 11.56
Predjela

Predjela

Carla Bardi
Dušević & Kršovnik, 2004.
Croatian. Latin alphabet. Paperback.
23.44 (set)