Obiteljski objed – ljeto

Obiteljski objed – ljeto

Božica Mirić, Drago Vukušić

The recipes contain ingredients that can be obtained from our gardens, markets and shops, and the dishes are accessible to everyone and will satisfy everyone's taste.

This cookbook is based on the tradition of local cuisine and the experiences of its authors: teacher Božica Mirić and caterer Draga Vukušić, owner of one of the most respected restaurants in Zagreb - and of course, the family meals of both authors.

Urednik
Zoran Maljković
Ilustracije
Davor Marjanović, Matko Trebotić
Naslovnica
Latica Ivanišević, Fadil Vejzović
Dimenzije
20 x 17 cm
Broj strana
244
Nakladnik
Mozaik knjiga, Zagreb, 2003.
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
9-53-196152-2

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Hrvatska obiteljska kuharica – proljeće

Hrvatska obiteljska kuharica – proljeće

Božica Mirić, Drago Vukušić
Mozaik knjiga, 2008.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
4,99
Hrvatska obiteljska kuharica – JESEN

Hrvatska obiteljska kuharica – JESEN

Božica Mirić, Drago Vukušić
Mozaik knjiga, 2008.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
4,98
Obiteljski objed – jesen

Obiteljski objed – jesen

Božica Mirić, Drago Vukušić

The book is specially adapted to the fruits of autumn in order to make the best possible use of the nutrients of all kinds of fruits and vegetables that ripen at this time of the year, and neither meat nor fish has been forgotten.

Mozaik knjiga, 2003.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
6,98
Prehrana i medicinski savjeti za treću dob

Prehrana i medicinski savjeti za treću dob

Joško Kalilić

Riba i morski plodovi - meso - slastice

Večernji list.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
2,96
Enciklopedija mediteranske kuhinje - 5. Riba

Enciklopedija mediteranske kuhinje - 5. Riba

Elisabetta Cametti

Riba je jedan od osnova mediteranske kuhinje zbog koje takav način prehrane slovi kao najzdraviji. Brojne vrste plave ili bijele ribe pripravljene na maštovite načine temelj su zdravog mediteranskog ručka.

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,99
Enciklopedija mediteranske kuhinje 6: Bijelo meso

Enciklopedija mediteranske kuhinje 6: Bijelo meso

Elisabetta Cametti

Kategorija bijelog mesa sastavljane je od mesa mladih goveda, peradi, mladih ovaca i koza, kunića i svinje. Fotografija u boji uz svaki recept.

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,20