Obiteljski objed – ljeto

Obiteljski objed – ljeto

Božica Mirić, Drago Vukušić

Recepti sadrža namirnice koje se mogu nabaviti u našim vrtovima, tržnicama i trgovinama, a jela su dostupna svima i zadovoljit će svačiji ukus.

Ova je kuharica temeljena na tradiciji domaće kuhinje i iskustvima njezinih autora: nastavničkih Božice Mirić i ugostiteljskih Drage Vukušića, vlasnika jednog od najuglednijih zagrebačkih restorana - te naravno, obiteljskih objeda oboje autora.

Urednik
Zoran Maljković
Ilustracije
Davor Marjanović, Matko Trebotić
Naslovnica
Latica Ivanišević, Fadil Vejzović
Dimenzije
20 x 17 cm
Broj strana
244
Nakladnik
Mozaik knjiga, Zagreb, 2003.
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
9-53-196152-2

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Obiteljski objed – jesen

Obiteljski objed – jesen

Božica Mirić, Drago Vukušić

Knjiga je posebno prilagođena plodovima jeseni kako bi se što bolje iskoristili hranjivi sastojci svih vrsta voća i povrća koji zriju u ovo doba godine, a ni meso ni riba nisu zaboravljeni.

Mozaik knjiga, 2003.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
6,98
Obiteljski objed – proljeće

Obiteljski objed – proljeće

Božica Mirić, Drago Vukušić

Specifičnost ove kuharice je što se obroci temelje na plodovima koji su dostupni u proljeće i karakteristični su za naše podneblje.

Mozaik knjiga, 2004.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
6,98
Hrvatska obiteljska kuharica – ljeto

Hrvatska obiteljska kuharica – ljeto

Božica Mirić, Drago Vukušić

Knjiga je temeljena na tradiciji domaće kuhinje i iskustvima njezinih autora: nastavničkim Božice Mirić i ugostiteljskim Drage Vukušića (vlasnika jednog od najuglednijih zagrebačkih restorana) te naravno obiteljskim objedima oboje autora.

Mozaik knjiga, 2008.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
5,24
Škola kuhanja 6: Jela od riba, rakova i školjki

Škola kuhanja 6: Jela od riba, rakova i školjki

Simonetta Lupi Vada

Postanite veliki kuhar, korak po korak! Priprema jela od mesa, ribe, povrća, tijesta ili neke slastice neće vam predstavljati nikakav problem uz veliku školu kuhanja s puno recepata objašnjenih slikom i tekstom, korak po korak. Dobar tek!

24 sata, 2007.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,99
Nastavni priručnik za pomoćne kuhare s kuharicom

Nastavni priručnik za pomoćne kuhare s kuharicom

Barbara Martinez

Ovaj priručnik namijenjen je korisnicima projekta Gastrostart, a predstavlja vrijedan resurs za obuku i usavršavanje u kuharstvu.

Centar za socijalnu skrb, 2014.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
5,98
Montignac za Hrvate: recepti i jelovnici

Montignac za Hrvate: recepti i jelovnici

Michel Montignac

Veliki uspjeh prve knjige recepata potaknuo je Michela Montignaca, autora popularnog priručnika za pravilnu prehranu Jedem, dakle mršavim, da za hrvatske čitatelje napiše drugu knjigu recepata prilagođenu hrvatskim tradicionalnim prehrambenim navikama.

Naklada Zadro, 2008.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
13,65