
Ribe
One copy is available
One copy is available
Are you interested in another book? You can search the offer using our search engine or browse books by category.
Principi pripremanja niskokaloricne hrane
Riječ je o izvrsnoj kuharici Brza & ukusna jela u izdanju Mozaika knjiga i Reader’s Digesta koja će vam pomoći da pripremite jela za svega nekoliko minuta i zaboravite na sate provedene uz štednjak.
Kako se povijest mijenjala, tako je svako vrijeme, mjesto i svaka kultura imala svoje omiljeno piće; od prvih naseobina iz kamenog doba do velikih dvorana za gozbe u staroj Grčkoj, ili čuvenih kafeterija iz vremena prosvjetiteljstva.
Uočivši nedostatak stručne literature o međunarodnoj gastronomiji kod nas, autor ove knjige je odlučio pripremiti ovaj Svjetski kuhar, koji obuhvaća recepte iz cijelog svijeta.
Ovaj priručnik je koristan izvor za sve koji žele obogatiti svoj repertoar slastica i uživati u domaćim osvježenjima.
Ne, nisu to jela pripremljena od nedostupnih sastojaka, za kojima bi trebali tragati po čitavom svijetu. To su svakoj domaćici dobro poznata jela, ali pripremljena na novi i drugačiji način.