Umjetnost roštiljanja – recepti za život izvan kuće

Umjetnost roštiljanja – recepti za život izvan kuće

Prijevod
Marinka Carić, Aleksandra Žarak
Dimenzije
26 x 23 cm
Broj strana
268
Nakladnik
I. E. O. d.o.o., Varaždin, 2000.
 
Tiraž: 15.000 primjeraka
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
9-61-904251-4

Dva primjerka su u ponudi

Primjerak broj 1

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!

Primjerak broj 2

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Juhe, jela od riže i palenta

Juhe, jela od riže i palenta

Mariapaola Dettore
Dušević & Kršovnik, 2004.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
23,44 (komplet)
Žlica užitaka: kulinarske razglednice

Žlica užitaka: kulinarske razglednice

Viljam Cvek

The book contains 103 recipes, and each recipe is accompanied by a superb photograph, a short text, for example a short story, anecdote, a poem or a message that brings us closer to the time or place of the author's preparation of that dish.

Školska knjiga, 2005.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
13,62
Slatke fantazije

Slatke fantazije

Ivanka Biluš, Božica Brkan, Eleonora Rekeće

After reading a lot of literature and visiting many countries, trying and comparing, the authors, trying to satisfy all tastes, singled out the best recipes and created this practical and interesting book that will sweeten your life.

Alfa, 1999.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
10,228,18 - 10,24
Recepti iz Vegetine kuhinje

Recepti iz Vegetine kuhinje

Ivanka Biluš, Cirila Rode, Božica Brkan

The book leads straight into your kitchen in a very interesting, unusual and fresh way with smells, colors and tastes.

Alfa, 1998.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
5,42 - 8,24
Velika kuharica: Kolači i torte

Velika kuharica: Kolači i torte

Elke Alsen, Marey Kurz, Annedore Meineke, Bernd Schiansky, Brigitte Stuber, Annette Wolter

Big cookbook: Cakes and cakes is intended for everyone who likes to prepare desserts: cakes, tarts and small cakes. It was prepared for you by Annette Wolter, the author of the most sought-after recipe collections.

Cankarjeva založba, 1990.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
22,36
Svjetski kuhar: specijaliteti iz 100 zemalja

Svjetski kuhar: specijaliteti iz 100 zemalja

Noticing the lack of professional literature on international gastronomy in our country, the author of this book decided to prepare this World Chef, which includes recipes from all over the world.

Stvarnost, 1965.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
10,98