Umjetnost roštiljanja – recepti za život izvan kuće

Umjetnost roštiljanja – recepti za život izvan kuće

Prijevod
Marinka Carić, Aleksandra Žarak
Dimenzije
26 x 23 cm
Broj strana
268
Nakladnik
I. E. O. d.o.o., Varaždin, 2000.
 
Tiraž: 15.000 primjeraka
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
9-61-904251-4

Dva primjerka su u ponudi

Primjerak broj 1

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!

Primjerak broj 2

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Enciklopedija mediteranske kuhinje 3: Riža

Enciklopedija mediteranske kuhinje 3: Riža

Elisabetta Cametti

Zbog raznolikosti i visokih nutricionistickih kvaliteta riža je prisutna u kuhinji cijelog Mediterana. Jela s rižom pripremaju se prema tradicionalnim receptima, ali i prema onim novim i orginalnim. Istaknuto mjesto zauzima rižoto...

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
4,76
Male tajne velikih majstora kuhinje - Vegeta

Male tajne velikih majstora kuhinje - Vegeta

Podravka, 1993.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
4,99
Jela od mesa

Jela od mesa

Lajos Mari, Hemzo Karoly
Forum, 1983.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
3,20
Hrvatska domaća kuharica

Hrvatska domaća kuharica

Anica Šisler, Jadranka Bajsić, Nevenka Deur
Mato Lovrak, 1995.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
7,99
Ribe, meso jaja

Ribe, meso jaja

Knjiga recepata

24 sata.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
2,98
Zimnica: Što? Kako?

Zimnica: Što? Kako?

Vera Hruš
Naprijed, 1987.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
5,99