Brige su za druge

Brige su za druge

Sebastian Faulks

Brige su za druge je nastavak romana o Jamesu Bondu koji je napisao Sebastian Faulks. Objavio ga je u Velikoj Britaniji Penguin Books 28. svibnja 2008., na 100. godišnjicu rođenja Iana Fleminga, tvorca Bonda.

James Bond se vratio! Povodom stote obljetnice rođenja njegova tvorca Iana Fleminga, britanski pisac Sebastian Faulks dobio je priliku naslijediti književne pustolovine agenta 007. Radnje smještene potkraj 1960-ih godina, kada se zbog sukoba u Vijetnamu i popratnih društvenih promjena na Zapadu počela mijenjati dinamika Hladnog rata, knjiga "Brige su za druge" nastavlja se na romane i pripovjetke o Bondu koje je Fleming pisao sve do svoje smrti 1964. godine.

U jeku Hladnog rata, Bond se suočava s podmuklom prijetnjom samome tkivu britanskog društva - kao i krhkoj ravnoteži supersila - kroz zadatak koji će ga odvesti u neznane predjele svijeta, gdje će se naći između para zagonetnih blizanki i suočiti s moćnim neprijateljem...

Premda nikad dosad nije pisao triler, Faulks je majstorski oblikovao smjesta prepoznatljivu radnju, punu egzotičnih lokacija i uzbudljivih akcijskih prizora, sročenu žestokim stilom i napučenu upečatljivim likovima na čelu s agentom 007. "Bond je već prošao štošta i nagrizaju ga godine", otkriva Faulks. "Na neki način, riječ je o povratku revolveraša na posljednji, junački zadatak."

Naslov izvornika
Devil may care
Prijevod
Vladimir Cvetković Sever
Urednik
Vladimir Cvetković Sever
Naslovnica
Kevin Summers
Dimenzije
24 x 15,6 cm
Broj strana
251
Nakladnik
Algoritam, Zagreb, 2008.
 
Tiraž: 2.000 primjeraka
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-9-53220-655-5

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Snižena cijena: 7,995,99
Popust od 25% vrijedi do 16.04.2024. 23:59
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Bangkok 8

Bangkok 8

John Burdett
Algoritam, 2005.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
4,99
Knjiga mrtvih duša

Knjiga mrtvih duša

Cooper
Glenn Cooper

Nakon otkrića biblioteke mrtvih život FBI-evog agenta Willa Pipera trajno se mijenja.Mir preranog umirovljenja i svježeg očinstva biva prekinut otkrićem nestale knjige iz biblioteke mrtvih.

Znanje, 2012.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
5,24
Vječita noć

Vječita noć

Christie
Agatha Christie

Michael Rogers sanja o tome da bude bogat, da ima predivnu ženu i savršeno dizajniranu kuću. Ali, nakon sto je našao ženu svog života i izgradio kuću na Ciganskom imanju, iznenada umire…

Globus, 1977.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
9,99
Ubojstva u jazavčevu putu

Ubojstva u jazavčevu putu

Caroline Graham

Prvi roman u serijalu o glavnom inspektoru Barnabyju…. Jazavčev Put dražesno je i mirno mjesto – savršeno englesko seoce. Ali ispod površine kuljaju mračne strasti.

Znanje, 2013.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
7,96
Sučeva kuća

Sučeva kuća

Bram Stoker

Pripovijest “SUČEVA KUĆA” pripada žanru horora. Počinje dolaskom Malcolma Malcolmsona u prvo nepoznato selo na putu, to jest u Benchurch.

Europapress holding, 2009.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
1,98
Crvena magla

Crvena magla

Cornwell
Patricia Cornwell

Ovim izuzetnim romanom u kojem nas forenzička patologinja dr. Kay Scarpetta u napetom ritmu vodi kroz svijet najnovijih tehnologija, najprodavanija autorica krimića u svijetu, ponovno dokazuje svoju iznimnu sposobnost da zabavi i opčini čitatelja.

24 sata, 2018.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
11,26