
Ribe, meso jaja
Knjiga recepata
Jedan primerak je u ponudi
Knjiga recepata
Jedan primerak je u ponudi
Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.
Ponekad se zaboravlja da alkoholna pića na naše trpeze stižu uz hranu, a ne samo uz hranu, da su od davnina imala zavidnu višestruku ulogu u kulinarstvu.
Mnogo recepata, ali i saveta i „malih tajni“, od najjednostavnijih recepata gotovih za tren oka, do raskošnih poslastica za posebne prilike.
Predjela imaju povijest koja seže još od Rimskog Carstva. Svezak naziva Predjela podijeljen je na sedam specifičnih cjelina među kojima su, između ostalog, predjela poput raznih pašteta, salata, uštipaka, umaka.
Meso iz tiganja, lonca i tiganja. Ukusna topla i hladna jela od mesa za sve prilike - od jednostavnih do svečanih.