Kuhaj drugačije / DM kuharica (50 recepata)

Kuhaj drugačije / DM kuharica (50 recepata)

Nastasja Chiara Petrić

Recipes for everyday meals that will inspire you and fuel your passion for cooking.

  • A slightly different breakfast
  • Soups and stews
  • Sauces and spreads
  • Main dishes: light and seasonal
  • Snack wisely
  • Sweet snacks

Ilustracije
Matejka Buča
Naslovnica
Matejka Buča
Dimenzije
21,5 x 21,5 cm
Broj strana
124
Nakladnik
DM – drogerie markt, Zagreb, 2021.
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Snižena cijena: 12,9610,37
Popust od 20% vrijedi do 22.10.2025. 23:59
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Ribe: fina predjela i ukusna glavna jela

Ribe: fina predjela i ukusna glavna jela

Anette Wolter, Elke Alsen, Marey Kurz, Annedore Meineke, Brigitta Stuber
Marjan tisak, 2007.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
7,24 - 7,26
Zdravo kombiniranje hrane - Osnove Hayeve dijete

Zdravo kombiniranje hrane - Osnove Hayeve dijete

Jackie Habgood
Mozaik knjiga, 2000.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
9,22
Vitaminska Biblija za 21. stoljeće

Vitaminska Biblija za 21. stoljeće

Earl Mindell

Earl Mindell's Vitamin Bible for the 21st Century is a comprehensive guide to the world of vitamins, minerals, dietary supplements, and natural therapies, intended for anyone who wants to improve their health and quality of life.

Mozaik knjiga, 2001.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
12,42
Bakine kućne tajne

Bakine kućne tajne

Irmela Arnsperger, Stefanie Burkhardt-Sischka, Angelika Lenz, Heike Berli
Mozaik knjiga, 2005.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
7,14 - 7,28
Jela od slatkovodnih riba

Jela od slatkovodnih riba

Veljko Klašterka
Znanje, 1986.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
9,98 - 9,99
Specijaliteti s roštilja

Specijaliteti s roštilja

Branka Vlahović

Der Autor gibt zahlreiche Tipps und Tricks zur Zubereitung verschiedener Grillspezialitäten, darunter verschiedene Fleischsorten, Marinaden und Anpassungen für verschiedene Umgebungen und Gäste.

Mladost, 1990.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
3,28