
Zlatni kuvar
Jedan primjerak je u ponudi
Jedan primjerak je u ponudi
Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.
Po dobrim starim receptima napravit ćete uvijek cijenjene i omiljene domaće specijalitete: kobasice, kulene, sudžuke, jetrenjače, krvavice, tlačenice, zaseke, šunke, pršute, slaninu i pripremiti tradicionalna jela naših nadaleko poznatih kolinjskih gozbi.
Ovaj priručnik je koristan izvor za sve koji žele obogatiti svoj repertoar slastica i uživati u domaćim osvježenjima.
Potpuno nova i revolucionarna dijeta koja garantira rezultate bez odricanja i izgladnjivanja. Dijeta u kojoj se uživa utemeljena je na najnovijim znanstvenim spoznajama o ljudskom metabolizmu i sagorijevanju masti.
Poput slasne delicije na tanjuru, pred vama je knjiga – prava poslastica. "Dobri hrvatski restorani" gastronomska je publikacija kakve u nas još nije bilo, a slijedi primjer glasovitih europskih i svjetskih vodiča po odabranim restoranima.