Glumačka kuhinja 2

Glumačka kuhinja 2

Dejan Aćimović

Hrvatski glumci i glumice su i u ovom drugom dijelu Glumačke kuhinje pokazali koliko znaju uživati u dobrom jelu, dobrom okruženju, još boljem društvu ali i u dobroj kapljici.

Ova glumačka kuharica po svemu je posebna: ponajprije radi se o dobrom objedu a ne o prehrani. Glumci to ponajbolje znaju - da je dobar objed svetkovina, kultura u kojoj se sudjeluje, proučava, i o kojoj se medMaštovitim ali i sasvim jednostavnim jelima i slasticama u ovoj kuharici, zajednička je odrednica hrvatsko glumište.itira cijeli život: posveta jednaka onoj kojom se glumac posvećuje teatru.

Urednik
Tatjana Aćimović, Zoran Maljković, Aleksandra Stella
Ilustracije
Željko Zorica
Dimenzije
23 x 24 cm
Broj strana
369
Nakladnik
Mozaik knjiga, Zagreb, 2004.
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Snižena cijena: 12,9810,38
Popust od 20% vrijedi do 25.09.2025. 23:59
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Karolina recepti

Karolina recepti

Torte - kolači - slastice

Sloboda.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
1,38
Kuhati sa Zepterom

Kuhati sa Zepterom

Zepter international, 1988.
Srpski. Latinica. Tvrde korice.
3,76 - 3,98
Enciklopedija svjetske kuhinje - 16. Indijska, tajlandska i kuhinja jugoistočne Azije

Enciklopedija svjetske kuhinje - 16. Indijska, tajlandska i kuhinja jugoistočne Azije

Elisabetta Cametti

Maštoviti recepti za jela od ribe u kombinaciji sa specifičnim začinima, karakteriziraju indijsku kuhinju, čije kulinarske majstorije donosi ova kuharica. Uz indijsku, kuharica sadrži i recepte za jela tajlandske te kuhinje specifične za jugoistočnu Aziju

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,98
Enciklopedija mediteranske kuhinje 4: Juhe, njoki i palenta

Enciklopedija mediteranske kuhinje 4: Juhe, njoki i palenta

Kroz povijest riječ je o hrani koja slovi kao ona najzasitnija, ali i najjeftinija.

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
5,32
Enciklopedija mediteranske kuhinje - 5. Riba

Enciklopedija mediteranske kuhinje - 5. Riba

Elisabetta Cametti

Riba je jedan od osnova mediteranske kuhinje zbog koje takav način prehrane slovi kao najzdraviji. Brojne vrste plave ili bijele ribe pripravljene na maštovite načine temelj su zdravog mediteranskog ručka.

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,99
Torte i rolati

Torte i rolati

Nemojte propustiti priliku da usavršite svoje kulinarsko umijeće, ili ako ste početnik, da s lakoćom ovladate kuharskim tehnikama.

Nišro dnevnik, 1989.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
3,82