Veliki narodni kuhar
Rijetka knjiga

Veliki narodni kuhar

Spasenija-Pata Marković, Jelica Katičić, Vera Atanacković, Smilja Bogunović, Mila Nenadović

Ova knjiga namijenjena je našoj ženi-majci i domaćici, u prvom redu ženi koja iz bilo kojih razloga nije mogla steći potrebna iskustva u kuharskoj vještini.

Naša je želja da ovom zbirkom, koja je rezultat dugogodišnjeg iskustva i prakse mnogih stručnjaka i domaćica, olakšamo početnicama sticanje osnovnih kuharskih znanja, a iskusnijima da potpuno savladaju kuharsku vještinu, koja, pored materijalnih sredstava, zahtijeva mnogo dobre volje i strpljenja.

“Veliki narodni kuhar”, bogatom i raznovrsnom sadržinom, pruža radnoj ženi mnoštvo recepata od najosnovnijih do najdelikatnijih produkata kulinarske vještine. U njemu će žene naći specijalitete raznovrsnih kuhinja naših naroda i niz stranih specijaliteta, jela i poslastica, i na taj način će stalno unositi promjenu u jednoličnost svojih jelovnika.

Knjiga je namijenjena ženi koja želi da kuha zdravu i ukusnu hranu. Razumljivo je da će svaka domaćica podešavati hranu kako njoj i njenima odgovara.

Urednik
Cveta Kotevska
Naslovnica
Jaša Danon
Dimenzije
29 x 21 cm
Broj strana
731
Nakladnik
Mladinska knjiga, Zagreb, 1986.
 
Tiraž: 7.000 primjeraka
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.

Jedan primjerak je u ponudi

Drugo, dopunjeno i prerađeno izdanje.
Stanje:Korišteno, u vrlo dobrom stanju
Oštećenja / nepogodnosti:
  • Blago oštećenje korica
  • Nedostaje omot
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Velika kuharica: Hladna jela

Velika kuharica: Hladna jela

Christian Teubner, Annette Wolter
Cankarjeva založba, 1996.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
9,94 - 9,98
Juhe, jela od riže i palenta

Juhe, jela od riže i palenta

Mariapaola Dettore
Dušević & Kršovnik, 2004.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
23,44 (komplet)
Enciklopedija mediteranske kuhinje 2. - Tjestenina

Enciklopedija mediteranske kuhinje 2. - Tjestenina

Elisabetta Cametti
Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
5,62 - 5,75
Dobri hrvatski restorani

Dobri hrvatski restorani

Miljenko Manjkas

Poput slasne delicije na tanjuru, pred vama je knjiga – prava poslastica. "Dobri hrvatski restorani" gastronomska je publikacija kakve u nas još nije bilo, a slijedi primjer glasovitih europskih i svjetskih vodiča po odabranim restoranima.

Večernji list, 2004.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
7,38
Svjetski kuhar: specijaliteti iz 100 zemalja

Svjetski kuhar: specijaliteti iz 100 zemalja

Uočivši nedostatak stručne literature o međunarodnoj gastronomiji kod nas, autor ove knjige je odlučio pripremiti ovaj Svjetski kuhar, koji obuhvaća recepte iz cijelog svijeta.

Stvarnost, 1965.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
10,98
Velika kuharica - Tjestenina iz raznih zemalja svijeta

Velika kuharica - Tjestenina iz raznih zemalja svijeta

Annette Wolter

Jela od tjestenine iz raznih zemalja svijeta:juhe, predjela, nabujci, jela s umacima, recepti za domaću tjesteninu

Marjan tisak, 2007.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
8,42