
Enciklopedija mediteranske kuhinje 2. - Tjestenina
Dva primjerka su u ponudi
Dva primjerka su u ponudi
Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.
Predjela imaju povijest koja seže još od Rimskog Carstva. Svezak naziva Predjela podijeljen je na sedam specifičnih cjelina među kojima su, između ostalog, predjela poput raznih pašteta, salata, uštipaka, umaka.
Maštoviti recepti za jela od ribe u kombinaciji sa specifičnim začinima, karakteriziraju indijsku kuhinju, čije kulinarske majstorije donosi ova kuharica. Uz indijsku, kuharica sadrži i recepte za jela tajlandske te kuhinje specifične za jugoistočnu Aziju
Razlikovni rječnik srpskog i hrvatskog jezika. Jedan od važnijih rječnika hrvatske leksikografije.
Rečnik je zasnovan na drugom hrvatskom i šestom nemačkom izdanju Hajnihenovog rečnika. Njegovo prvo izdanje je štampano 1901. godine. Tokom godina, rečnik je revidiran i unapređivan u skladu sa zahtevima nastave u srednjim školama.
Balarinova Mala seksološka enciklopedija je pionirski priručnik koji edukuje o seksualnosti kroz objektivan prikaz anatomije, psihologije i društvenih aspekata, promovišući seksualno obrazovanje i destigmatizaciju u Jugoslaviji sedamdesetih godina 20. ve
Priručnik za poznavanje prirode i biologije.