Enciklopedija mediteranske kuhinje 2. - Tjestenina
Dva primjerka su u ponudi
Dva primjerka su u ponudi
Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.
Riba je jedan od osnova mediteranske kuhinje zbog koje takav način prehrane slovi kao najzdraviji. Brojne vrste plave ili bijele ribe pripravljene na maštovite načine temelj su zdravog mediteranskog ručka.
Predjela imaju povijest koja seže još od Rimskog Carstva. Svezak naziva Predjela podijeljen je na sedam specifičnih cjelina među kojima su, između ostalog, predjela poput raznih pašteta, salata, uštipaka, umaka.
Kategorija bijelog mesa sastavljane je od mesa mladih goveda, peradi, mladih ovaca i koza, kunića i svinje. Fotografija u boji uz svaki recept.
Vix quaeritur long adsque usu prudentia; što bi reklo: teško se stekne mudrost bez duge prakse! Da biste stekli mudrost, vadite često ovu knjigu iz džepa i čitajte je!
Rječnik njemačko-hrvatski i hrvatsko-njemački s njemačkom gramatikom. Sadrži više od 100,00 fraza, pojmova, izraza i sinonima. Izdanje za školu, fakultet i posao.