
Enciklopedija mediteranske kuhinje 2. - Tjestenina
Dva primjerka su u ponudi
Dva primjerka su u ponudi
Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.
Predjela imaju povijest koja seže još od Rimskog Carstva. Svezak naziva Predjela podijeljen je na sedam specifičnih cjelina među kojima su, između ostalog, predjela poput raznih pašteta, salata, uštipaka, umaka.
Kategorija bijelog mesa sastavljane je od mesa mladih goveda, peradi, mladih ovaca i koza, kunića i svinje. Fotografija u boji uz svaki recept.
Ova se knjiga sastoji od dvaju dijelova: Jezikoslovnika i Savjetovnika.
Otkrijte podrijetlo povijesti, od Velikog praska do začetka života, i od ljudske evolucije do otkrića pisma.
Treći svezak "Velike enciklopedije zemalja" obrađuje područje Zapadne Europe (Francuska, Monako, Luksemburg ...).