
Enciklopedija mediteranske kuhinje 2. - Tjestenina
Dva primjerka su u ponudi
Dva primjerka su u ponudi
Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.
Maštoviti recepti za jela od ribe u kombinaciji sa specifičnim začinima, karakteriziraju indijsku kuhinju, čije kulinarske majstorije donosi ova kuharica. Uz indijsku, kuharica sadrži i recepte za jela tajlandske te kuhinje specifične za jugoistočnu Aziju
Riba je jedan od osnova mediteranske kuhinje zbog koje takav način prehrane slovi kao najzdraviji. Brojne vrste plave ili bijele ribe pripravljene na maštovite načine temelj su zdravog mediteranskog ručka.
Ivan T. Sanderson, poznati svjetski zoolog, knjigom Sisari dao je jedan od najboljih priloga upoznavanju određenog, vrlo raznovrsnog i brojnog oblika života. Knjiga je ilustrirana sa 330 fotografija, od čega 190 u boji.
Neprevaziđena po obimnosti teksta i bogatstvu ilustracija, može se reći da ova knjiga zauzima posebno mjesto u okviru stručne i popularne literature iz ove oblast. Knjiga je ilustrirana sa 400 fotografija, od čega 217 u boji.