Enciklopedija mediteranske kuhinje 2. - Tjestenina

Enciklopedija mediteranske kuhinje 2. - Tjestenina

Elisabetta Cametti
Naslov originala
L'enciclopedia della cucina italiana
Prevod
Anipasti
Urednik
Andrea Elli, Ivana Galić Laslavić
Ilustracije
Ado Mascheroni, Laura Cavalieri, Maristella Mussini
Naslovnica
Roberto Besana
Dimenzije
26 x 20 cm
Broj strana
442
Izdavač
Europapress holding, Zagreb, 2006.
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-9-53674-883-9

Dva primerka su u ponudi

Primerak broj 1

Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Dodato u korpu!

Primerak broj 2

Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Snižena cena: 5,624,50
Popust od 20% važi do 07.11.2025. 23:59
Dodato u korpu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Enciklopedija mediteranske kuhinje - 1. Predjela

Enciklopedija mediteranske kuhinje - 1. Predjela

Elisabetta Cametti
Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
5,20 - 6,99
Enciklopedija mediteranske kuhinje 6: Bijelo meso

Enciklopedija mediteranske kuhinje 6: Bijelo meso

Elisabetta Cametti

Die Kategorie Weißfleisch umfasst Jungrinder, Geflügel, junge Schafe und Ziegen, Kaninchen und Schweine. Farbfoto zu jedem Rezept.

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,20
Rečnik u slikama, italijanski i srpskohrvatski

Rečnik u slikama, italijanski i srpskohrvatski

Grafos.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
3,99
Meyers Grosses Kinderlexikon

Meyers Grosses Kinderlexikon

Achim Bröger
Meyers Lexikonverlag, 1991.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
9,98
Leksikon svakodnevnog života

Leksikon svakodnevnog života

Silvio Ružić
Epoha, 1962.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
3,98
Školski leksikon: Sociologija

Školski leksikon: Sociologija

Ante Marušić, Mirko Martić
Panorama, 1967.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
3,75