
Enciklopedija mediteranske kuhinje 2. - Tjestenina
Dva primjerka su u ponudi
Dva primjerka su u ponudi
Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.
Predjela imaju povijest koja seže još od Rimskog Carstva. Svezak naziva Predjela podijeljen je na sedam specifičnih cjelina među kojima su, između ostalog, predjela poput raznih pašteta, salata, uštipaka, umaka.
Kategoriju belog mesa čine mlada goveda, živina, mlade ovce i koze, zečevi i svinje. Fotografija u boji sa svakim receptom.
Uz knjigu Životinjski svet naučićete sve o različitim vrstama životinja, njihovom načinu života, staništu i odnosima.
U knjizi su poznati poznati ljudi koji su često išli do svojih granica kako bi otkrili i istražili nove stvari. Njihov životni put je fascinantan, njihova hrabrost i revnost su i danas vredni divljenja.
Međunarodni rječnik ugostiteljskog menadžmenta nezaobilazan je pratitelj za sve one koji rade ili studiraju u području ugostiteljskog menadžmenta.