
Enciklopedija mediteranske kuhinje 2. - Tjestenina
Jedan primjerak je u ponudi
Jedan primjerak je u ponudi
Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.
Riba je jedan od osnova mediteranske kuhinje zbog koje takav način prehrane slovi kao najzdraviji. Brojne vrste plave ili bijele ribe pripravljene na maštovite načine temelj su zdravog mediteranskog ručka.
Ova kuharica nudi pregršt recepata za jela s roštilja, Među ostalim tu se nalaze i recepti za kuhanje u ekspres loncu, mikrovalnoj pećnici, kuhanje na pari i vodenoj kupelji, wok, priprema u vrećici…
Kategorija bijelog mesa sastavljane je od mesa mladih goveda, peradi, mladih ovaca i koza, kunića i svinje. Fotografija u boji uz svaki recept.
Priređeno iz Diercke Weltatlas prema izboru i redoslijedu karata u "Atlas svijeta za osnovne i srednje škole" Borisa Ingoliča i Jakoba Medveda (1979.) i tekstovni dio prema "Atlasu" Borisa Ingoliča (1990.).
Udžbenik za studente pravnih fakulteta i viših upravnih škola.