Brzo pripremanje hrane

Brzo pripremanje hrane

Dimenzije
24 x 17,3 cm
Broj strana
242
Nakladnik
A3 DATA, Zagreb, 1995.
 
Tiraž: 1.000 primjeraka
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
9-53-644200-0

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Salate

Salate

Stela Jurišin, Slava Nikolić, Daroslav Brečević
Jugoart, 1986.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
1,49
Velika kuharica: Hladna jela

Velika kuharica: Hladna jela

Christian Teubner, Annette Wolter

Praktičan priručnik s 400 recepata za hladna jela, idealnih za svečane i svakodnevne prilike. Velika kuharica: Hladna jela slavi raznolikost hladnih jela, promovirajući uživanje u pripremi i prezentaciji hrane.

Cankarjeva založba, 1996.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
9,94 - 11,36
Juhe, jela od riže i palenta

Juhe, jela od riže i palenta

Mariapaola Dettore
Dušević & Kršovnik, 2004.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
23,44 (komplet)
Velika kuharica: Kolači i torte

Velika kuharica: Kolači i torte

Elke Alsen, Marey Kurz, Annedore Meineke, Bernd Schiansky, Brigitte Stuber, Annette Wolter

Velika kuharica: Kolači i torte namijenjena je svima koji vole pripremati slastice: kolače, torte i sitne kolače. Pripremila ju je za vas Annette Wolter, autorica najtraženijih zbirki recepata.

Cankarjeva založba, 1990.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
22,3620,12
Roland Gööcks großes Backbuch

Roland Gööcks großes Backbuch

Roland Gööck

Sa 800 recepata i 280 ilustracija.

Mosaik Verlag, 1976.
Njemački. Latinica. Tvrde korice.
19,32
Umjetnost roštiljanja – recepti za život izvan kuće

Umjetnost roštiljanja – recepti za život izvan kuće

I. E. O. d.o.o., 2000.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
12,22