Škola kuhanja 4 : Čarolija mesnih okusa
Janjetina, puretina, zec, krupna divljač, pernata divljač, govedina, teletina.
Jedan primjerak je u ponudi
Janjetina, puretina, zec, krupna divljač, pernata divljač, govedina, teletina.
Jedan primjerak je u ponudi
Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.
Postanite veliki kuhar, korak po korak! Priprema jela od mesa, ribe, povrća, tijesta ili neke slastice neće vam predstavljati nikakav problem uz veliku školu kuhanja s puno recepata objašnjenih slikom i tekstom, korak po korak. Dobar tek!
Postanite veliki kuhar, korak po korak! Priprema jela od mesa, ribe, povrća, tijesta ili neke slastice neće vam predstavljati nikakav problem uz veliku školu kuhanja s puno recepata objašnjenih slikom i tekstom, korak po korak. Dobar tek!
J. F. Beutel, glavni kuhar Opatije, također međunarodno poznat i višestruko nagrađivan u Beču, Frakfurtu i drugim Europskim gradovima izdao je ovu kuharicu početkom 20 stoljeća na njemačkom jeziku.
Sveobuhvatna kulinarska zbirka: 200 recepata za pripremu deserata korak po korak.
Veliki uspjeh prve knjige recepata potaknuo je Michela Montignaca, autora popularnog priručnika za pravilnu prehranu Jedem, dakle mršavim, da za hrvatske čitatelje napiše drugu knjigu recepata prilagođenu hrvatskim tradicionalnim prehrambenim navikama.
Fina predjela i ukusna glavna jela od slatkovodnih i morskih riba, rakova i mekušaca. 230 recepata i slika. Za svako jelo je prikazano koliko ima kalorija, masnoća, ugljenih hidrata itd.