Škola kuhanja 4 : Čarolija mesnih okusa
Janjetina, puretina, zec, krupna divljač, pernata divljač, govedina, teletina.
Jedan primjerak je u ponudi
Janjetina, puretina, zec, krupna divljač, pernata divljač, govedina, teletina.
Jedan primjerak je u ponudi
Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.
Knjiga je temeljno djelo kuharstva, udžbenik kuharstva, vrlo česti u praktičnoj primjeni u ugostiteljskim školama, restoranima i u kućnoj upotrebi.
Postanite veliki kuhar, korak po korak! Priprema jela od mesa, ribe, povrća, tijesta ili neke slastice neće vam predstavljati nikakav problem uz veliku školu kuhanja s puno recepata objašnjenih slikom i tekstom, korak po korak. Dobar tek!
Suvremen i brz način pripravljanja jela važan je preduvjet ukusne i zdrave prehrane.
Maštoviti recepti i sočni sastojci oduševit će svako nepce.