Jela od slatkovodnih riba

Jela od slatkovodnih riba

Veljko Klašterka

– Riba kao hrana – Kako prepoznati svježu ribu – Filetiranje ribe – Piće uz ribu i dopunska objašnjenja – Nekoliko praktičnih savjeta – Poznatije naše riblje vrste – Juhe – Jela od raznih vrsta riba – Pastrva, mladica i lipljan – Pijor – Smuđ – Šaran – Linjak i kečiga – Štuka – Som i somić – Jegulja – Grgeč – Ostale ribe nizinskih voda – Umaci uz ribu – Prilozi uz ribu

Ilustracije
Nenad Martić
Naslovnica
Nenad Martić
Dimenzije
20,5 x 15 cm
Broj strana
292
Izdavač
Znanje, Zagreb, 1986.
 
Tiraž: 10.000 primeraka
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
8-63-130003-9

Dva primerka su u ponudi

Primerak broj 1

Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Dodato u korpu!

Primerak broj 2

Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Dodato u korpu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Ribički kalendar za godinu 1990.

Ribički kalendar za godinu 1990.

Veljko Klašterka
Veljko Klašterka, 1990.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
4,99
Pizze

Pizze

Vincenzo Buonassisi

Postoji toliko mnogo razloga zašto pravljenje pice kod kuće ima smisla, čak i ako u vašem kraju postoji picerija ili restoran brze hrane koji nudi dostavu pice. Pravljenje pice je iznenađujuće lako i zabavno.

Centar za informacije i publicitet (CIP), 1987.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
9,98
Enciklopedija riblje kuhinje

Enciklopedija riblje kuhinje

Josip Basioli

Ova enciklopedija vam nudi niz recepata pomoću kojih možete brzo i jeftino pripremiti ukusan hladan ili topli obrok za svaku priliku.

Knjigotisak d. o. o., 2009.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
8,98
Zlatna knjiga kuharstva

Zlatna knjiga kuharstva

Mira Vučetić

Kuharica Mire Vučetić istinski je klasik među hrvatskim kuharicama i kanonsko djelo hrvatske gastronomije, prema kojem su svoja prva jela kuhale naše mame i bake, a njime se naveliko služili i profesionalci.

Nakladni zavod Matice hrvatske, 1974.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s omotom.
8,60
Nastavni priručnik za pomoćne kuhare s kuharicom

Nastavni priručnik za pomoćne kuhare s kuharicom

Barbara Martinez

Ovaj priručnik je namenjen korisnicima Gastrostart projekta, i predstavlja dragocen resurs za obuku i usavršavanje u kuvanju.

Centar za socijalnu skrb, 2014.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
5,98
Povijesni, lingvistički i pedagoški aspekti njemačko – austrijske gastro kulture u identitetu grada Osijeka: Projekt Koch Buch 1.8.7.3.

Povijesni, lingvistički i pedagoški aspekti njemačko – austrijske gastro kulture u identitetu grada Osijeka: Projekt Koch Buch 1.8.7.3.

Anamarija Lukić, Stephanie Jug, Zvjezdana Penava Brekalo

Iako naslov knjige sugerira da je riječ o kuharici, radi se o dvosmjernom znanstvenom istraživanju, povijesnom i jezičnom, o gastronomskoj kulturi grada Osijeka u zadnjoj četvrtini 19. te na početku 20. stoljeća.

Njemačka zajednica podunavskih Švaba u Hrvatskoj, 2020.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s omotom.
11,34